reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
jejQq a u nas upal ze nie mozna bylo wytrzymac , teraz troszke zelzalo .... ale nadal cieplutko
Agnezzz powodzenia na egzaminie i oczywiscie powodzenia w fasolkowaniu
Agi25 chce uslyszec kolejne dobre wiesci .... trzyma mocno zacisniete piastki
LANA napewno nie zapomni , dzisiaj rozmawialam z bockiem ;D powiedzialam mu gdzie ma teraz trafiac .... obiecal ze trafi
buziaki :-*
Agnezzz powodzenia na egzaminie i oczywiscie powodzenia w fasolkowaniu
Agi25 chce uslyszec kolejne dobre wiesci .... trzyma mocno zacisniete piastki
LANA napewno nie zapomni , dzisiaj rozmawialam z bockiem ;D powiedzialam mu gdzie ma teraz trafiac .... obiecal ze trafi
buziaki :-*
Moniqa
i moje dwie połówki :)
LILITH ja ci powiem , ze mnie tez okrutnie mierzilo zeby zatestowac przed spodziewana @ , ale maz mnie przytrzymal .... test zrobilam po 4 dniach opoznien @ .... nie wiem jak Malinka ale ja objawy mialam podobne do Ciebie .... wiec wszystko przed Toba .... i tak jak mowi Izabelka nie stresuj sie, badz dobrej mysli , bo ja jestem i trzymam kciuki za Twoja fasolinke
A
Agnezzz
Gość
MoniQa, nie dziękuję żeby nie zapeszyć...ale mam wrażenie, że pojemność mojego mózgu jest za mała żeby pomieścić ogrom tego materiału :|
Miała już dość i musiałam tu zajrzać
Miała już dość i musiałam tu zajrzać
reklama
Kasia178
Fanka BB :)
Lana, będzie dobrze, wkrótec do nas dołączysz.
Mój lokator w brzuszku chyba nie lubi jak siedzę przed kompem, plecy mnie bolą wtedy bardzo, głowa też Mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni bo ja bez Was nie wytrzymam długo
Agnezzz, trzymam kciuki za egz i starania.
Agi, oby test pokazał II kreseczki.
papa
Mój lokator w brzuszku chyba nie lubi jak siedzę przed kompem, plecy mnie bolą wtedy bardzo, głowa też Mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni bo ja bez Was nie wytrzymam długo
Agnezzz, trzymam kciuki za egz i starania.
Agi, oby test pokazał II kreseczki.
papa
Podziel się: