reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

...no to bociek faktycznie się rozszalał i oby tak dalej-aby o reszcie czyli o nas oczekujących na fasolke nie zapomniał. Ten czerwiec to szczęśliwy miesiąc-i tak trzymać  ;D Agi25-trzymam piąstki za twój pozytywny wyniczek testowy.

reklama
Racja!!! Sporo już nas zafasolkowanych ;) teraz wasza kojej na starania "ostre" abyśmy sie mogły razem cieszyć :D
Zobaczycie już niedługo :)
a za oknem burza :mad: jak ja dojdę do kościoła :( :mad: :mad: :mad:

Elżbietko nie martw się będzie lepiej i już niedługo będziesz się cieszyć jak my :)
pomodlę się dzisaj za was, żebyście szybciutko zostały mamusiami :)

jejQq a u nas upal ze nie mozna bylo wytrzymac , teraz troszke zelzalo .... ale nadal cieplutko :)

Agnezzz powodzenia na egzaminie :) i oczywiscie powodzenia w fasolkowaniu :)

Agi25 chce uslyszec kolejne dobre wiesci .... trzyma mocno zacisniete piastki :)

LANA napewno nie zapomni , dzisiaj rozmawialam z bockiem  ;D powiedzialam mu gdzie ma teraz trafiac .... obiecal ze trafi ;)

buziaki  :-*

LILITH ja ci powiem , ze mnie tez okrutnie mierzilo zeby zatestowac przed spodziewana @ , ale maz mnie przytrzymal ;) .... test zrobilam po 4 dniach opoznien @ .... nie wiem jak Malinka ale ja objawy mialam podobne do Ciebie .... wiec wszystko przed Toba .... i tak jak mowi Izabelka nie stresuj sie, badz dobrej mysli , bo ja jestem i trzymam kciuki za Twoja fasolinke :)

Moniqa-dzięki ,że nakierowałas boćka-mam nadzieje,że do mnie trafi ,będe go wypatrywać i nie mogę się go już doczekać. ;D

MoniQa, nie dziękuję żeby nie zapeszyć...ale mam wrażenie, że pojemność mojego mózgu jest za mała żeby pomieścić ogrom tego materiału :|
Miała już dość i musiałam tu zajrzać :D

reklama
Lana, będzie dobrze, wkrótec do nas dołączysz.
Mój lokator w brzuszku chyba nie lubi jak siedzę przed kompem, plecy mnie bolą wtedy bardzo, głowa też :( Mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni bo ja bez Was nie wytrzymam długo ;)
Agnezzz, trzymam kciuki za egz i starania.
Agi, oby test pokazał II kreseczki.
papa

Do góry