reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Elżbietka, trzymam kciuki za Twoje starania, obyś jak najszybciej zafasolkowała :) Trzymaj się cieplutko, przesylam Ci dużo, dużo fluidow ciążowych. Łap je wszystkie :-* :-* :-*

Lilith, ja zrobiłam pierwszy test po 11 dniach od zapłodniach (powinien wykazać 6 dniową ciążę- tak napisano na opakowaniu), ale wyszedł negatywny. A robiłam bo miałam objawy. Straciłam nadzieję, a tu się okazało, że @ nie przyszła, no i objawy były. Test robiony trzy dni po terminie @ wykazał już ciążę- kreska byla bardzo mocna :) Tobie też życzę II kreseczek. Pozdrawiam!

no wiec poczekam...bo wsumie maz tez radzi poczekac...lepiej niezapeszac...wsumie 7 dni to nie tak dlugo jakos przeleci...Dziekuje ze jestescie ze mna i trzymacie kciuki!!aha dzis mialam straszne bole podbrzusza...tak jakby od czasu do czasu skurcz mnie bral a czasem jakby puchlo...dziwne to bylo...no i w glowce sie krecilo...heh poczekamy zobaczymy!!!

Agi25-następnym razem napewno się uda,tylko wyluzuj się i nie myśl tak o tym-wiem ,że nie jest to proste,ale mi ostatnio zaczeło się udawać. ::) ;D

KASIU GRATULUJE!!!!!!
CZEmu sie wczesniej nie chwalilas??? martwilam sie tak nagle zniknelac z naszego BB

MALINKO GRATULUJE!!!!!!!

Zaraz niech policze.. Ile to juz mamy szczesliwych zafasolkowanych mamus?
Izabelka
Dodeczka
Kasia178
Malinka
MoniQa
Rybka
czy kogos pominelam?

zazdroszecze i.. chce tez byc na lej liscie !!!

reklama
LILITH trzymam mocno kciuki zeby te bole podbrzusza to byly za sprawa rozciagania sie macicy :) baaaardzo mocno trzymam kciuki , a jutro w kosciolku pomodle sie o wszystkie starajace sie tutaj sympatyczne dziewczeta :)

dzisiaj z mezem bylismy na zakupach i oczywiscie nie obeszlo sie bez 15 minutowego stania przed ciuszkami dla niemowlakow :) a buciki i skrapetki takie malutkie , takie slodkie :)

Do góry