reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
DORKA tak trzymac;p
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
DORKA AGNEZZ oj bola bola te piastki od tych kciukow
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Witam
LILITH slonko tak jak mowi Malinka nie stresuj sie .... co do temperatury to ja Ci powiem ze nie wiem czy z nia tak do konca jest , u mnie spadla w dniu spodziewanej @ do 36,8 a teraz sie tak utrzymuje , druga sprawa ja zawsze mialam gora 36,4 temperature , wiec u mnie aktualna to juz podwyzszona ... trzymam nadal kciukasy
m.a.l.i.n.k.o a jak tam Twoje oczko?? przechodzi ?? mam nadzieje ze tak i oczywiscie jak dzisiaj samopoczucie ?
LILITH slonko tak jak mowi Malinka nie stresuj sie .... co do temperatury to ja Ci powiem ze nie wiem czy z nia tak do konca jest , u mnie spadla w dniu spodziewanej @ do 36,8 a teraz sie tak utrzymuje , druga sprawa ja zawsze mialam gora 36,4 temperature , wiec u mnie aktualna to juz podwyzszona ... trzymam nadal kciukasy
m.a.l.i.n.k.o a jak tam Twoje oczko?? przechodzi ?? mam nadzieje ze tak i oczywiscie jak dzisiaj samopoczucie ?
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Malinka! Bardzo ssię cieszę, że Ci się udało i mam nadzieję, że wszystko się teraz ułoży i będziesz bardzo szczęślwa! Jak mąż zareagował?? Mam nadzieję, że stanął na wysokości zadania i czujesz się już lepiej, by radośnie spoglądać w przyszłość! Przysyłaj nam tu szczęśliwe ciążowe fluidki!
Swoją drogą dziewczyny parę miesięcy była posucha a teraz prawdziwy wysyp fasolek?! Ale co się dziwić wiosna, lato się zbliża - wszystko się się rodzi do życia... Mam nadzieję, że moja fasolka pojawi się w tym cyklu!
Dziewczyny! Na pewno zdacie! Mocno trzymam kciuki! Dajcie zaraz znać jak było!
Swoją drogą dziewczyny parę miesięcy była posucha a teraz prawdziwy wysyp fasolek?! Ale co się dziwić wiosna, lato się zbliża - wszystko się się rodzi do życia... Mam nadzieję, że moja fasolka pojawi się w tym cyklu!
Dziewczyny! Na pewno zdacie! Mocno trzymam kciuki! Dajcie zaraz znać jak było!
reklama
Podziel się: