reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Majka76 nie same..jeszcze Ja..Agnezzz..Elżbietka...N Agga.........itd..itp...wiec głowa do góry;)!..ja zaczynam starania ...juz niedluuuuugo:).

reklama
Witam :)

LILITH slonko tak jak mowi Malinka nie stresuj sie .... co do temperatury to ja Ci powiem ze nie wiem czy z nia tak do konca jest , u mnie spadla w dniu spodziewanej @ do 36,8 a teraz sie tak utrzymuje , druga sprawa ja zawsze mialam gora 36,4 temperature , wiec u mnie aktualna to juz podwyzszona ;) ... trzymam nadal kciukasy :)

m.a.l.i.n.k.o a jak tam Twoje oczko?? przechodzi ??  mam nadzieje ze tak :) i oczywiscie jak dzisiaj samopoczucie :)?

Malinka! Bardzo ssię cieszę, że Ci się udało i mam nadzieję, że wszystko się teraz ułoży i będziesz bardzo szczęślwa! Jak mąż zareagował?? Mam nadzieję, że stanął na wysokości zadania i czujesz się już lepiej, by radośnie spoglądać w przyszłość! Przysyłaj nam tu szczęśliwe ciążowe fluidki! :)
Swoją drogą dziewczyny parę miesięcy była posucha a teraz prawdziwy wysyp fasolek?! Ale co się dziwić wiosna, lato się zbliża - wszystko się się rodzi do życia... Mam nadzieję, że moja fasolka pojawi się w tym cyklu! ;)
Dziewczyny! Na pewno zdacie! Mocno trzymam kciuki! Dajcie zaraz znać jak było! :D

Agnezzz i Dorka .... w czerwcu tyle dobrych wiesci wiec nie ma mowy zebyscie nie zdaly ...najpierw egzaminy z wynikiem pozytywnym , a poniej testy z II kreseczkami... nie ma innej mozliwosci :) ...powodzenia  :-*

Malinka-własnie jak tam z Twoimi oczkami?- no i oczywiście jak z mężulkiem -chyba wszystko suuuper?-napewno cieszy sie jak małe dziecko z Waszej "fasolinki"? ;D

Lilith i Kasia178-nie zapominajcie o mnie dziewuszki i o Elżbietce-my też jeszcze tu z Wami zostałyśmy-ale miejmy nadzieje ,że wszystkie niedługo razem trafimy za naszymi koleżankami do przyszłych mamusiek ;D ;D ;D.

reklama
PRZEPRASZAM KASIEŃKA178-PRZECIEŻ TY JUŻ JESTEŚ SKARBULKU PRZYSZŁĄ MAMUSIĄ-miałam napisać Majka76-ale ze mnie GAPA :mad:WYBACZ ::) ;D

Do góry