reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Malinka-juz własnie doczytałam na innym temacie"objawy zafasolkowania i aż się poryczałam z Twojego szczęścia.Tak się cieszę skarbulku-że wszystko Ci się ułożyło.Jeszcze raz moje GRAAAATULACJE!!!!!!!  ;D ;D ;D Teraz bardzo na siebie uważaj i na swoją małą kruszynke pod serduszkiem-Życzę duuużo zdrówka. ;D

No malinko..Zszokowałaś mnie:)..na +:)..WIELKIE GRATULUJĘ- MOJE UZNANIE:)!..Bóg wie k8iedy dać dzidziusai..i dał..bos zaczeła wątpic...w lepsze..wspólne jutro:)..

reklama
:)..no Ponawiam-GRATULUJĘ!!!!

a..wiecei co, moja kumpela dziś..martwiłam..martwilismy sie..bo o 10 miałam egzamin..zajęlam jej miejsce i czekam czekam..nic..wydzwaniam..nie odbira..a tu 10..i jej nie ma..kartki rozdane..Nigdy nam takiego"numeru nie wycięła"..zawsze byla przed czasem..no i wchodzi zdyszana..powolnym krokiem..spokojna..acz zmęczona, co było widac..i mówi,z ę dziś ledwo żyje..krew jej z noas leci..ciśnienie ma b. niskie i czuje się jak wrak..:(..jest w ciazy w 6-tym miesiac..koncówka..rodzi koniec sierpnia pocz wrzesnia..a tu sesja..ciezko..ufff..bidulka..

Do góry