reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

m.a.l.i.n.k.o nikt nigdy nie powiedzial, ze zycie jest proste ... zycie to jeden wielki X ...wielka niewiadomowa ... tak bylo , jest i bedzie

reklama
sama juz nie wiem nie wiem co znami bedzie :(jemu sie myla wrtosci wlasnie zostawil mnie i pojechal sobie glosniki w samochodzie robic jutro tez ma caly dzein zaplanowany z samochodem i tak w kolko a gdzie ja ? ja to juz nie potrzebuje milosci

Z facetami już tak jest, ja też kiedyś usłyszałam, że zawsze będę na drugim miejscu, bo na pierwszym jest samochód :(

Cicha-szkoda ,że Ci się nie udało-ale napewno się uda-trzeba wierzyć ;D.Witamy Cię serdecznie w czerwcóweczkach ;D ;D ;D

Dorka -nie słychaj nikogo tylko siebie i męża-zresztą skąd masz pewność ,że od razu za pierwszym razem się uda?-chociaż z całego serduszka Ci życzę aby się udało ;D-jeśli tego pragniesz-ale zobacz sama ile dziewczyn się stara i dopiero po ilu miesiącach starań się udaje.Tego nie da się zaplanować-niestety ::)-nie jest to takie proste.Ja również myślałam a odstawiłam tabletki-antyi po miesiącu przerwy starania i nagle zdziwienie-no jak to -@ a gdzie ciąża? :mad: i tak trwająmoje starania już ponad 4 miesiące.Głowa do góry.

reklama
taaa..do góry,...Nic nie widzę na moje oczęta..dzień spedznoy nad ksiażkami..w głowie mętlik!..sieczka!..Dziekuję Wam za podtrzymywanie mnie na duchu..Jestescie the best!

Do góry