reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
agi25 cos dawno cie tu nie było.ja tez jestem w fazie przedtetowej i ogromnie stresującej, z tym że mam malutkie objawy, tylko nie wiem czy fasolki.
no dobra, wiem ze marudze
no dobra, wiem ze marudze
Moniqa
i moje dwie połówki :)
A ja wlasnie wrocilam z pracki , zmeczona ale usmiechnieta ... pozytywne nastawienie to wlasnie to czego teraz najbardziej potrzebuje ;D .... dziewczyny nie dolujcie sie tylko usmiechajcie , pomyslcie , jutro weekend , nowe wrazenia , nowe mozliwosci .... slonko swieci ....mozna na spacer z mezem i z pieskiem wyjsc .... nad jeziorko wyskoczyc .... do baru ze znajomymi sie umowic .... ogladnac wieczorkiem jakis milusi filmik wtulona w meza....i do wyrka sie polozyc i mozna spac ile sie chce bo nastepna niedziela, nie trzeba sie zrywac z rana ..... wstajesz o ktorej chcesz , zjadasz sniadanko z mezem....smiejecie sie i sru znowu na powietrze ...dotlenic sie...... itd , wiele mozliwosci milo spedzenia czasu
Ja jutro mykam do Krakowa na urodziny kolezanki ..... bede sie swietnie bawic , zeby w niedziele odespac ;D
A wiec dziewczeta glowa do gory i ...pozytywne myslenie
Pozdrawiam :-*
Ja jutro mykam do Krakowa na urodziny kolezanki ..... bede sie swietnie bawic , zeby w niedziele odespac ;D
A wiec dziewczeta glowa do gory i ...pozytywne myslenie
Pozdrawiam :-*
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MONIQA milej zabwy na urodzinach i milego weekendu
m.a.l.i.n.k.a
wiecie co dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz sama nie wiem czy ja wygladam na jaks rozdrazniona? znowu sie posprzeczlama z mezem przez gadulca Smutna(y) moi rodzice kupili sobie mieszkanie w bloku i tera je remontuja no i pozyczyli od mojego tescia dzis betoniarki no i nie zdazyli zalac podlog w calym mieszkaniu i chcieli betoniarkie do piwnicy no bo po co jezdzic w kolko Ale o co chodzi?? to nie bo sie poniszczy boze jacy ludize sa tempi ze tak powiem i znowu mosi wstac po 6 rano ale co tam dla tatusia to sie siediz cicho !!!!!!!!!!!!!!!! a juz sie czulam lepiej
m.a.l.i.n.k.a
AGI moze to juz nie marzenia a zeczywistosc?
m.a.l.i.n.k.a
no ii i znowu placze ostatnio spedzamy razem tak malo czasu brakuje mi go !!!!!!!!!!!!! nie raz mu to mowilam a on za 1 godzine jedzie sobie po mamusie na dzialkie bo tarusiowi sie nie chce wczesniej wrocic,moze to z rodzicami powinien sie ozenic a nie ze mna?przeprszam was ze marudze ale nie chce sie nikomu skarzyc
reklama
m.a.l.i.n.k.a
MONIQ no ii i znowu placze Smutna(y)ostatnio spedzamy razem tak malo czasu brakuje mi go !!!!!!!!!!!!! nie raz mu to mowilam a on za 1 godzine jedzie sobie po mamusie na dzialkie bo tarusiowi sie nie chce wczesniej wrocic,moze to z rodzicami powinien sie ozenic a nie ze mna?przeprszam was ze marudze ale nie chce sie nikomu skarzyc.i JAK JA MAM SOBIE POPRAIWC HUMOR????
Podziel się: