reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
agi25 cos dawno cie tu nie było.ja tez jestem w fazie przedtetowej i ogromnie stresującej, z tym że mam malutkie objawy, tylko nie wiem czy fasolki.
no dobra, wiem ze marudze :p

Elzbietko wcale nie marudzisz ja tez lubie sobie pogadac o fasolce /fasolkach ale nawet sobie juz obliczalm jak by sie tym razem udalo to kiedy nastapi rozwiazanie i wyszlo mi ze 8 lutego mhhhhhhh jak milo pomazyc :)

A ja wlasnie wrocilam z pracki , zmeczona ale usmiechnieta ... pozytywne nastawienie to wlasnie to czego teraz najbardziej potrzebuje  ;D .... dziewczyny nie dolujcie sie tylko usmiechajcie , pomyslcie , jutro weekend , nowe wrazenia , nowe mozliwosci .... slonko swieci ....mozna na spacer z mezem i z pieskiem wyjsc .... nad jeziorko wyskoczyc .... do baru ze znajomymi sie umowic .... ogladnac wieczorkiem jakis milusi filmik wtulona w meza....i do wyrka sie polozyc i mozna spac ile sie chce bo nastepna niedziela, nie trzeba sie zrywac z rana ..... wstajesz o ktorej chcesz , zjadasz sniadanko z mezem....smiejecie sie i sru znowu na powietrze ...dotlenic sie...... itd , wiele mozliwosci milo spedzenia czasu :)

Ja jutro mykam do Krakowa na urodziny kolezanki ..... bede sie swietnie bawic , zeby w niedziele odespac  ;D

A wiec dziewczeta glowa do gory i ...pozytywne myslenie :)

Pozdrawiam  :-*

wiecie co dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz sama nie wiem czy ja wygladam na jaks rozdrazniona? znowu sie posprzeczlama z mezem przez gadulca Smutna(y) moi rodzice kupili sobie mieszkanie w bloku i tera je remontuja no i pozyczyli od mojego tescia dzis betoniarki no i nie zdazyli zalac podlog w calym mieszkaniu i chcieli betoniarkie do piwnicy no bo po co jezdzic w kolko Ale o co chodzi?? to nie bo sie poniszczy boze jacy ludize sa tempi ze tak powiem i znowu mosi wstac po 6 rano ale co tam dla tatusia to sie siediz cicho !!!!!!!!!!!!!!!! a juz sie czulam lepiej

no ii i znowu placze :(:(ostatnio spedzamy razem tak malo czasu brakuje mi go !!!!!!!!!!!!! nie raz mu to mowilam a on za 1 godzine jedzie sobie po mamusie na dzialkie bo tarusiowi sie nie chce wczesniej wrocic,moze to z rodzicami powinien sie ozenic a nie ze mna?przeprszam was ze marudze ale nie chce sie nikomu skarzyc

agi25 to powiem ci ze ja tesh sobie wyliczalam  :laugh: i rowniez mi wyszlo 8 lutego  :p hihi ..... kto wie , kto wie, moze nam sie uda  8) ;) pozdrawiam :)

reklama
MONIQ no ii i znowu placze Smutna(y):(ostatnio spedzamy razem tak malo czasu brakuje mi go !!!!!!!!!!!!! nie raz mu to mowilam a on za 1 godzine jedzie sobie po mamusie na dzialkie bo tarusiowi sie nie chce wczesniej wrocic,moze to z rodzicami powinien sie ozenic a nie ze mna?przeprszam was ze marudze ale nie chce sie nikomu skarzyc.i JAK JA MAM SOBIE POPRAIWC HUMOR????

Do góry