reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Malinka-nie dołuj mi się tu kochana-łap ode mnie pozytywne wibracje[fluidy] Będzie dobrze zobaczysz.No już uszy do góry i uśmieszek na buziaku ;D

reklama
Izabelka-szalonej zabawy życzę.Nie przemęczji się w żadnych pracach-musisz dbać o siebie i dzdziusia :D

Agnezz :) nie martw sie czasami tak jest znajdź chwilkę dla siebie-wykąp się zrób masaż-a najlepiej niech ci mąż zafunduje  ;D poczytaj chwilkę i stres przejdzie :) buziaczki jutro będzie lepiej

Dziewczynki nie stresujcie sie -poczytajcie na słoneczku mila muzyczka...szkoda że nie mam ogrodu :( cuż
A dziś się pobawię, a w nocy mężuś jedzie na zach granicę po samochodzik :) nie mogę sie doczekać :)
Dużo uśmiechu życzę

Juz nie musze testowac, ale tylko czekac na @
Wczoraj oprocz testu ciazowego zrobilam tez owulacyjny (wyszedl negatywny). Dzis kobieta, od ktorej te testy kupilam napisala mi, ze to oznacza, ze nie jestem w ciazy, niestety :(
Musze zapomniec o wszystkim przez weekend i uspokoic sie.

Aleali nastepnym razem musi się udać. Postaraj się zrelaksować i zebrać siły na następny miesiąc starań :D

reklama
Hej dziewczynki wpadlam sie pochwalic ze za 6 dni no oczywiscie jak @ nie przylezie to testuje :) chociaz jak narazie 0 oznak zafasolkowania ale co tam nie tarce nadzieji :D

Do góry