reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

To długo masz zamiar jeszcze się wstryzmać. Mnie by chyba już nosiło....

Elżbietka, co Ci szkodzi..spróbuj...będziesz wiedziała czy brać jeszcze prolaktynę i co robić...no ...spróbujesz ??? :D

reklama
Agnezzz boje sie jak nie powiwm co...
chce zrobic i sie boje, wiec postaram sie wytrzymac do poniedzialku, jak nie bedzie @ a temp bedzie nadal podwyzszona, bedzie wieksze prawdopodobieństwo.
i wlasnie zaczelo mnie mdlic po jogurcie :o

Ach Ty mały uparciuchu :D

Nie ma się czego bać. Jak by nie było będzie dobrze, bo tak być miało ;) Ale zagmatwałam nie :D

w sumie masz racje, ael ja juz sama nie wiem. to po prostu zbyt pięne zeby mogło okazaqc sie prawda.
jak nie wytrzymam do poniedziałku, to w weekend zatestuje , mam az 3 testy w szufladzie ::)

Elżbietka-coś mam przeczucie-że u Ciebie to już "FAOLINKA"!!!!TRZYMAM ZA CIEBIE :D

Witam :) chociaż mam wolne musiałam pomóc teściom i padam! W końcu sobie poszłam bo za bardzo zmęczona jestem a o kogoś tutaj muszę dbać bardziej ;D Idę dziś na panieńskie-obejdzie się bez alkoholu :) pogoda piękna, ale nic mi się nie chce-nawet obiadu ... poczytam sobie gazetki i mam dziś wszystko w nosie ;D

DORKA nio to swietnie baw sie super.

LANA wiesz co ja udzielam dobrych rad a sama sie zdolowalam :(smutno mi teraz jak nie wiem.Postanowilam sobie ze przestane rozmawiac z mezem o dziecku .Wogole dzisaj nie wiem cZy o czym kolwiek bedzimy rozmawiac,zle mi jak nic :(

reklama
Do góry