czesc kobitki dawno nie pisałam ale tata mial problemy zdrowotne i było nie zaciekawie na całe szczescie wszystko jest juz ok dzisiaj ide do nowego gina jestem ciekawa co mi powie powiem szczerze jestem przerazona pierwszy raz w zyciu ide do faceta nie śmiejci sie jestem niesmiała osoba i nawet sobie nie umiem tego wyobrazic ale jezeli tylko ma nam pomóc to niesmiałos schowam do kieszeni mam nadzieje ze wroce nastawiona optmistycznie z tej wizyty.do usłyszenia pozniej pozdrawiam papatki GWIAZDECZKO przepraszam ze dopiero dzisiaj gratulacje z okazji rocznicy moze juz niedługo bedziemy szczesliwe i zafasolkujemy trzymam kciuki za nas wszystkie dobra musze juz zjezdzac jeszcze raz papatki jeszcze jedno MALINKO nie mam juz takiego doła jest coraz lepiej
reklama
Czesc Basienko napewno bedzie wszystko dobrze , napewno nie masz sie czym martwic...dla otuchy powiem ci ze moj lekarz tez facet, jest bardzo delikatny i subtelny ....kiedys mialam pania ginekolog i bylo ok , pozniej przez przypadek poszlam do faceta ( bo jej nie bylo a cos mi tam bylo potrzeba, chyba tabletki , juz niepamietam dawno to bylo) i wtedy doznalam szoku ....bylo sympatyczniej , delikatniej i wogole lepiej ...wiec sproboj
milej wizyty
A
Agnezzz
Gość
Ja chodze do kobiety gina, bo jakos tez mi dziwnie, zeby obcy facet zagladal mi miedzy nogi 
Raz poszlam do faceta i bardzo zle wspominam ta wizyte.
Jak zajde w ciaze to jednak chyba znowu przerzuce sie na chlopa, duzo slyszalam o jednym dobrego, a poza tym dyzuruje w szpitalu i jest tam zastepca ordynatora, a slyszalam, ze jak prowadzacy ciaze lekarz ma duzury w szpitalu to zupelnie inaczej traktuje sie ciezarna. Wiec za kilka miesiecy bede sie rozkraczac przed obcym chlopem hihi ;D
Raz poszlam do faceta i bardzo zle wspominam ta wizyte.
Jak zajde w ciaze to jednak chyba znowu przerzuce sie na chlopa, duzo slyszalam o jednym dobrego, a poza tym dyzuruje w szpitalu i jest tam zastepca ordynatora, a slyszalam, ze jak prowadzacy ciaze lekarz ma duzury w szpitalu to zupelnie inaczej traktuje sie ciezarna. Wiec za kilka miesiecy bede sie rozkraczac przed obcym chlopem hihi ;D
LANA
Fanka BB :)
HI HI HI -AGUTEK DOBRE -HI HI ;D ;D ;D jA ZAWSZE CHODZIŁAM DO MĘZCZYZN GINEKOLOGÓW I BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA A TERAZ CHODZE DO KOBITKI I W SUMIE TEZ NIE JEST ŻLE ALE WOLAŁAM POPRZEDNIEGO ,LECZ NIESTETY ,ŻLE POBIERAŁ MI CYTOLOGIE ALE ZA TO URATOWAŁ CIĄŻE :
;D
Ja też chodzę do facetów ginekologów ten do którego chodze teraz kest super
lubi żartami rozładowac napięcie poza tym dyżuruje u nas w centralnym szpitalu klinicznym
w Katowicach a to dobry szpital ale kiedys chodziłam do babeczki i też było nieźle
lubi żartami rozładowac napięcie poza tym dyżuruje u nas w centralnym szpitalu klinicznym
w Katowicach a to dobry szpital ale kiedys chodziłam do babeczki i też było nieźle
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja tez chodze do faceta. Kiedys chodzilam do kobitki i niezbyt to milo wspoaminam.

byłam u gina wizta super ale wiadomosci nie zaciekawe jestem tak zdolowana ze nic mi sie nie chce mam straszne problemy hormonalne prawdopodobnie problemy z taczyca i nadnerczami nie zachodze w ciaże bo nie mam wogóle owulacj poprostu narazie jestem niepłodna w gabinecie ryczalam jak dziecko uspokoił mnie i powiedział że zrobi wszystko co w jego mocy mam sie narazie nienastawiac na dzidzie bo jak wyniki wyjda tak jak on myśli tzn w miare dobrze to bardzo długa droga przed nami i mnóstwo badan prawdopodobnie nawet parodniow lezenie w klinice ale on jest dobrej myśli takie problemy mam juz od paru lat i jak sobie pomyśle ze gdybym wczesniej do niego poszla moglabym juz miac wszystko w porzadku a tak chodziłam do lekarki naciągarki ktora nic w moim kierunku nie robila tylko cały czas wciskala mi luteine na wywołanie @ koszmar mam ochote nazdać jej jak...... przepraszam ale tak własnie mysle nie wiem jak juz mam sobie z tym poradzic pomożcie błagam nie wiem jak długo to jeszcze wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czesc Basienko , widzisz wszystko bylo w pozadku , wiesz co juz jest nie tak i szybko sie z tym z twoim ginem uporasz , tak jak powiedziala joas dobra opieka to podstawa, napewno wszystko sie ulozy i moze za pare miesiecy pochwalisz sie czyms malutkim
reklama
Podziel się: