reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Basienko nie załamuj się najważniejsze to dobry gin, który szybko postawi prawidłową diagnozę. Popatrz na to z tej strony - już wiesz dlaczego nie możesz zajść teraz trzeba odwórcić tą sytuację - to bardzo dobrze, że jest znana przyczyna. Zobaczysz będziesz miała swoją dzidzię tylko troszę musisz na nią poczekać :)

reklama
Basienka Głowa do góry, teraz musisz myśleć tylko o tym zeby u ciebie było wszystko ok wyleczyć sie a potem napewno doczekasz sie dzidziusia. Wiem co czujesz bo ja juz czekam miesiąc na głupi termin w klinice żeby mnie zapłodnili i jestem niestety uzależniona od nich a nie ode mnie i męża. Może to nie jest ten sam problem jaki masz ty ale uczucia podobne:) ja sie jakoś trzymym i codziennie 4 razy patrze do skrzynki pocztowej bo może akurat przysłali dzisiaj termin, ale niestety codziennie nic:( życzę ci aby szybko sie wyleczylas a pamiętaj ze jest mnóstwo sposobów na zajście w ciąże wiec nie martw sie:):) będzie dobrze:) pozdrawiam

czesc kobitki jest mi juz duzo lepiej to jest prawda ze w takich chwilach najwazniejsze jest wsparcie rodziny obiecuje sie pozbierac wiem ze teraz wszystko jest w rekach BOGA i mojego gina serdecznie wszystkich pozdrawiam i ciesze sie ze po drugiej stronie monitoru jest ktos kto zawsze mnie "wyslucha" pomoze i doradzi dzieki wam wszystkim AGNIECHA777 zobaczysz ze jutro listonosz bedzie z twoim terminem i bedziesz skakac ze szczescia a juz niedłgo zobaczymy twój piekny suwczek tego ci zycze z calego serducha pozdrawiam

Witam wszystkich:) dzisiaj dostalam termin wkoncu i nie wiem czy mam plakac czy sie cieszyc bo dostalam na 29 listopad a moje dni plodne koncza sie 30 lisopada nastepne mam 18 grudnia zaraz przed swietami i nie wiem czy jeszcze beda mnie zapladniac:(:( a my tak bardzo chcielismy jeszcze w tym roku:(:( na swieta powiedziec rodzicom ze beda mieli upragnionego wnuka:(:(:(

Witam agniecha777 bardzo się cieszę jak przeczytałam tą wiadomość to ciarki mi przeszły po całym ciele
będę trzymać kciuki żeby wszystko się udało Powodzenia z całego serca ci życzę

reklama
Silunia Axxa mila1 ja tez sie zaczynam coraz bardziej cieszyć i myśleć pozytywnie ze sie uda :laugh: wiem ze są małe procenty przy pierwszej próbie ale jakoś myślę pozytywnie :D pozdrawiam. mila1 jak ja otworzylam pocztę to tez mnie ciarki przeszły jak zobaczylam co to za poczta :laugh:

Do góry