reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Gwiazdeczko-i ja dołączam do gratulacji!!!!

Malinko- ano widzisz..dziś było to samo..2 w nocy-pobudka ..piciu:)..i siusiu:)..nie mogłam zasnąć..Udało sie o 3:)..ale o 7.30-KONIEC SPANIA:)!!! trzeba sprzątać:(..ech..i dzis do pracki będe musiała skoczyć..no i mam jeszcze kilka spr ...łojoj
Obudziłam dziś siostre -dzwoniać do niej do Anglii:)a co:)- chrześniczka/czek kazał:)

reklama
Mój mąż twierdzi, że już teraz mam czasem takie humorki, że trudno wytrzymać, więc on już się boi, co to będzie jak będę w ciąży :laugh:

Oj te humorki w ciąży   ::) ;D- ja będąc w ciąży z Wikulą byłam strasznie płaczliwa :o  :( i wszystko wyprowadzało mnie z równowagi ,ogólnie jestem silną osoba ale również bardzo wrażliwą ,płacze na filmach i takie tam ale w ciązy to było na maxa-hi hi ::)

Hej :)
mam jedno pytanko. Przez dwa dni wydawało mi się zeTO JEST TO!!!! Miałam bóle tak jak przy owu a @ mam mieć za 4 dni. poza tym bolały mnie plcy miałam podwyższoną temp. a teraz to wszystko znikło. czyżby znowu skończyło się na nieczym?? Czy takie objawy mogą sobie tak po prostu przejść??

monisiu, spokojnie!! CIERPLIWOŚĆ, to jest to , czego ucza nas fasolki. jeszcze kilka dni i bedziesz wiedziała o cho chodzi. a pewnie chodzi o fasolke :)
monika3 pisze:
Przez dwa dni wydawało mi się zeTO JEST TO!!!! Miałam bóle tak jak przy owu a @ mam mieć za 4 dni. poza tym bolały mnie plcy miałam podwyższoną temp. a teraz to wszystko znikło. czyżby znowu skończyło się na nieczym?? Czy takie objawy mogą sobie tak po prostu przejść??
moze fasolka juz sie zagnieździła i nie robi akrobacji w twoim brzuszku, dlatego na chwile dała ci spokój :)
trzymam kciuki!

Elżbietka dzięki za otuchę!! ;D
Na pewno napisze co mi się przydarzy-szczęście czy znowu rozczarowanie. Jakoś tak czuję że za wcześnie zaczęłam się cieszyć moją fasolką.

reklama
Do góry