reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

No i powiedzcie co za zycie, caly czas myslalam ze "a moze" a dzis rano jak grom z nieba, przyszla @. Juz nawet nie wiem co myslec. Poslucham doswiadczonych i dam na luz no bo ile mozna, a wtedy zobaczymy co czas pokarze.

Paulina

Tak na boku, najlepszy srodek antykoncepcyjny to jak an razie z tego forum wynika poprostu starac sie aktywnie o dziecko, szczegolnie z pupka w gorze ;D

reklama
Dzisiaj mija 5 miesięcy odkąd jesteśmy małżeństwem! Super, ciesze sie, ale chciałabym jak najprędzej obwieścić mojemu mężowi i calemu światu te cudowna nowinę o zafasolkowaniu, ale jak dotąd nic...

Witam
Dziękuję za gorące powitanie i za bardzo dobre rady :D
Jak na razie zbieram wysokie tempki (jak wspomniałam owulacja była o wiele szybciej) no i akurat wtedy było przytulanko ;). Jak na razie 18dc i mam nadzieję, że uzbieram tych 21 wyższych tempek. Muszę uzbierać się w cierpliwość i nie wmawiać sobie objawów ciążowych  ::).

Gwiazdeczko
wydaje mi się że szyjka macicy w ciąży powinna być zamknięta, twarda i uniesiona do góry (ale mogę się mylić).
Gratulacje z okazji
Gwiazdeczka pisze:
Dzisiaj mija 5 miesięcy odkąd jesteśmy małżeństwem!

pozdrawiam  miłego dnia  ;)

Gwiazdeczko gratuluje pięciomiesięcznicy,niedenerwuj sie niedługo zafasolkujesz ;D                                                                                                                                                                           Paulina tak mi przykro ,a co do środka antykoncepcyjnego o popiram w 100% masz racje u mnie to już ponad 8 miesięcy i nadal nic-powinni to ogłosić w mediach ,że mamy bardzo skuteczny srodek anty  ;D ;D ;D

ciąża byłaby pięknym prezentem dla mężusia ;)
Ja już mam zaplanowane, że jak będę w ciąży to kupię pierwsze buciki dla dzidziusia i w środek włożę teścik - tylko muszę być w ciąży ;). Z takiej niespodzianki każdy mężczyzna się ucieszy

reklama
Do góry