reklama
Cześc dziewczyny
dawno się nie odzywałam, bo miałam troszkę kociołek...i lekki mdłości ...zaraz po zjedzeniu czegoś słodkiego, dzisiaj jest ok...odpukać.
Jutro dzwonie w sprawie wyników na toxoplazmoze i cytomegalię...lekarz poradził mi je wykonać dla bezpieczeństwa Maluszka.
Lilith robiłaś badania na cytomegalię? A Toxo jaki miałaś IGG i IGM?
Pozdrawiam ....
dawno się nie odzywałam, bo miałam troszkę kociołek...i lekki mdłości ...zaraz po zjedzeniu czegoś słodkiego, dzisiaj jest ok...odpukać.
Jutro dzwonie w sprawie wyników na toxoplazmoze i cytomegalię...lekarz poradził mi je wykonać dla bezpieczeństwa Maluszka.
Lilith robiłaś badania na cytomegalię? A Toxo jaki miałaś IGG i IGM?
Pozdrawiam ....
Ja tokso robilam u lekarza zakaznika(znajomy) i powiedzial ze wszystko oki!niepytalam konkretnie(przez telefon) bo i tak pojade tam odebrac wszystkie wyniki by nie robic u mnojego gina i za nie placic!
NA cytomegalie tez i tez wszystko wpozadku!
zreszta ja mialam juz te badania rok temu przy 1 ciazy i tez bylo oki
NA cytomegalie tez i tez wszystko wpozadku!
zreszta ja mialam juz te badania rok temu przy 1 ciazy i tez bylo oki
Lilith a mogłabys sie spytać o interpretację wyniku ( miałam robione badania 3 m-ce temu) Toxo IGG (+)164,IGM(-_; CytomegaliaCML IGG 41. Mam kłopot bo nie mam norm aby porównać. Byłabym Tobie niezwykle wdzięczna
Pozdrawiam
Ps.miałaś mdłości, jeżeli tak to co robić aby ich nie było?Pomóz
Pozdrawiam
Ps.miałaś mdłości, jeżeli tak to co robić aby ich nie było?Pomóz
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH jak tam z mezeusiem?? u nas super mam nadzieje ze u ciebie tez dobrze
cześć malinko nie jesteś sama ja juz nie mam siły cały czas wierze ke zaczyna mi brakowc tej wiary jak tak czytam te wszystie wieśc to az zazdroszcze oczywiscie pozytywnie dziewczyny mi pisza ze mam wyluzowac ale to sie tak nie da jak sie czegos bardzo pragnie juz od dłuzszego czasu to jak tu nie myslec.moj problem polega chyba na tym ze mam gin do d... od kad pamietam mam problemy z @ a ona nic w tym kierunku nie robi słowa bedzie dobrze juz mi nie wystarczaja w nastepnym tyg mam isc do nowego sprawdzonego bardziej konkretnego zobaczymy co ten mi wyczaruje ja nie umiem nawet wyliczyc dni płodnych @mam czasami co 2 czasami co 3 miesiące-KOSZMAR wczesniej sie tym nie przejmowałam a lekarze mowili mi a po dziecku pani przejdzie jednak teraz to jest dla mnie problem najwyzszej rangi zobaczymy w nastepnym tyg wszystko bede wiedziała. goraco pozdrawiam i trzymam kciuki za ciebie i za wszystkie kobitki z tym samym problemem
malinko przepraszam przeczytałam twoja wiadomosc z maj jestem nowa na forum i poprostu zle nacisłam z całego serca gratuluje mam nadzieje ze mnie tez sie kiedys uda jeszcze raz przepraszam za ta gafe az mi wstyd
A
anusieńka
Gość
Witaj Basieńko wśród nas
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
BASIENKO nic nie szkodzi mam nadzieje ze tobie sie uda tak jak i mi sie udalo przesylam ci fluidki i trzymaj sie napewno bedzie dobrze
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
witaj BAsieńko, fajnie ze do nas dołączyłaś, i chociaz u nas jest bardzo miło, to zycze ci zebys jak najszybciej przeniosłą sie do zafasolkowanych!
Podziel się: