reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Malinka-dobrze mówisz-przychylam się do Twojj wypowiedzi.Ja przez tą piękną pogode dostałam takiego pałera-że szok-nic mi nie popsuje humorku ;D i nie zadręczam się tez już tak tym czy przyjdzie @ czy nie-napewno nie długo nie przyjdzie ::)

reklama
wyobraźcie sobie ze nikt ode mnie z pracy dzisiaj nie przyszedl...jestem sama...wezmę notatki i zacznę się uczyć chyba do egzaminu, bo po południu już nic nie zrobię dzisiaj. Jedziemy na imprezkę-niespodziewankę do kolegi na jego urodziny ;) będzie grill, alkohol i spiewy :p

Dzień dobry!!
Niedawno sie obudziłam i mam ochotę dalej iść spać.
Tak najłatwiej zapobiegać myśleniu :)
Plusem jest fakt, że ciągle chce mi się spać!!
Nie wiem jeszcze co dziś będę robić.
Jeju jak mnie denerwuje facet , który za oknem kosi trawę wrrrr. Najchętniej bym na niego nakrzyczała.
Popołudniu albo wieczorem pewnie moje chłopisko przyjedzie to już będzie jakieś zajęcie, ale teraz... hmmm... zostało mi tylko BB i Wy :)
Pozdrawiam :*

Nie.
Boję się.
Dziś zamierzam kupić test.
A jutro może zatestuję, bo jak coś to "przyszły tatuś" będzie w domu, a nie chciałabym tego robić bez niego, w końcu to też jego sprawa i napewno będzie chciał przy tym być :)

Hej..ta a nawet dołuje jak trzeba s8edziec w pracy..
ale u mnie humorek nawet nawet..choć jak pisałam..jakoś taka przygaszona troche jestem..
Spiekłam się bardzo..mam ciemną karację..i już wyglądam jak murzynka..slowo..jak kładę się obok meża to mega kontrast powstaje w łózeczku.. :laugh:
Sącze kawusie..i zmykam do porządków..dziś wolny dień od pracy..ale niestety..w domu trezba nadrobić zaległosci(pranie sprzatanie..itd..(..no i praca stoi w miejscu(mgr:(..a do tego nad niczym nie mogę sie skupć..bo jutro wesele znajomych..jooopppiii..ale fajowo..pełno znajomych..Smieję sie z meżem, ze mam super suknę nową..ale jak bedzie tak bardzo gorąco to nie bede mogła tańczyć dużo i bede siedziała i piła..:):)...zarcik:)..Jutro fryzjer poprawi mi humorek:)..a na sali bedzie klima i bede tańczyła do rana:)
rozgadałam sie;)..Agnezzz..wiesz juz..kolejna nasza kolezanka w ciazy- teraz nasza Dodeczka!!!!

wiemw iem..strasznie sie ciesze i smuce zarazem, ze my jeszcze nie mozemy, ale na ans tez przyjdzie czas nie ;)

reklama
Hej:)Wiecxie co ..tak sobie myśle..teraz..jakie to cudowne uczucie musi byc..KOcham meża..on tak pragnie dzidziusia..az nie wyobrazam sobie szczęscia jego..naszego..jak zobaczymy dwie kreseczki...
Ostatnio, jak myslałam,z ę jestem w ciazy..to mój kochany po przytulanku ..pobiegł po szampana(bezalkoholowego):)...i świetowal, bo myślelismy, ze to takie proste..:)..ja tam mogę nie moge..a mąż bardzo pragnie już..

Do góry