reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Asmodis- trzymam kciuki jutro!!! będzie dobrze..zobaczysz.. :) i z prawkiem i z @..
ja właśnie zakończyłam okres owu i czekam co dalej..???
przytulanko było od zeszłego wtorku codziennie ;) tylko czy skutecznie ???

reklama
asmodis , wlasnie, moze to tylko plamienie, a @ sobie dała spokój z Toba na 9 miesięcy???? a prawko zdasz!! i bedziesz szalała na drogach ;D, chociaz w Polsce nie ma za bardzo gdzie...a jak jest autostrada, to płatna ::)

alek , czekamy na piekny teścik!!!

ojej Elżbietko tak bym chciała..aż się boję myśleć, że to już..może... ::)
aż się boję, że zapeszę...

asmodis Powodzenia jutro. Pamiętaj - kobiety są ZNACZNIE lepszymi kierowcami!! :) i oby @ nie nadeszła!!

alek trzymam kciuki za obłędne II !!!!!!!!!!!!!!! ;D

Asmodis na jutro życzę fajnej pogody, mało upierdliwego egzaminatora i na następne miesiące pozbycia się wstręciuchy.

Alek oj żeby były II kreski :)

Dzięki kochane :) oj oby były te II...ale same wiecie jak to jest...póki co jestem dobrej myśli ;D
cóż mi innego pozostaje?? ::)

Dzieki dziewczyny za pocieszenie. mam nadzieje, ze jutro zdam...chcialabym.

Oby to bylo plamienie, ale cos watpie...zobacze jutro

Malinko...wygrzewaj sie i nie daj sie chorobie
Alek...mam nadzieje ze u ciebie beda II kreseczki

reklama
Do góry