reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

WIYAJCIE KOCHANE, EGZAMIN ZDANY. BARDZO SIE CIESZE, TRAFILAM NA FAJNEGO EGZAMINATORA, BO JECHALO MI SIE STRASZNIE PRZEZ TEN STRES I POPELNIALAM BLEDY-GDYBY FACET BYL INNY TO BY MNIE OBLAL...ALE SIE UDALO

reklama
JESLI CHODZI O @ TO SIE ROZKRECILA...NIESTETY...CHYBA W TYM MIESIACU NIC Z TEGO NIE BEDZIE BO MAM DLUGIE CYKLE WIEC WRZESIEN ODPADA. POSTANOWILAM SOBIE MIESIAC ODPUSCIC, BO NIEDLUGO NA STUDIA I JESZCZE NIE ZNAM PLANU I NIE WIEM JAK BEDE Z MOIM CZASEM. JESLI ZAJECIA BEDE MIALA DO POZNA TO SEI Z MOIM FACETEM NIE SPOTKAM I TRUDNO BEDZIE ZROBIC NAM FASOLKE. ZOBACZYMY MOZE TO WYJDZIE MI NA DOBRE I NIE BEDE MUSIALA SIE STARAC, A ZYCIE ZASKOCZY MNIE SAMO ;D

MIALAM TEZ DZIS DOLA MALEGO BO SIE DOWIEDZIALAM ZE TAKA DZIEWUCHA WROCILA Z LONDYNU A PCHALA SIE Z LAPAMI DO MOJEGO FACETA. POWIEDZIAL MI ZE JAK WROCILA DO SIE ODEZWALA. NIENAWIDZE TAKICH KOBIET, NIE MAJA WLASNEGO ZYCIA BO NIE MAJ FACETA TYLKO PROBUJA SIE BRAC ZA ZAJETYCH...TO JEST OKROPNE...MAM NADZIEJE ZE NIE BEDE MUSIALA PRZEZYWAC TEGO SAMEGO CO WCZESNIEJ PRZEZ TA IDIOTKE, BO JAK BEDE MIALA OKROPNE STRESY TO CYLKE I TAK JUZ DLUGIE MOGA SIE CALKOWICIE ROZREGULOWAC I MOGE NIE MIEC OWU.

Olać ja teraz a jak już coś będzię to;" podrapać zmieść i wymieść' France jedne dowalać się będą co to znaczy! :mad:

Witajcie dziewczynki! Co u was? Jak tam testowanka?? Jak się czują chore? Dużo malin, czosnek, cebula, miód i zaparzamy kwiat lipy i owoc czarnego bzu. Rewelacyjnie też działają zaparzone gałęzie malin. Nie dajcie się choróbsku!!! :)

asmodis Gratuluję egzamku! Oby jazda sprawiała Ci tyle radości co mi :) Kobiety-kierowcy górą!!!! ;D Co do baby, to hmmm.... psychologicznie powiem... nie rób scen zazdorści bo to faceta może zachęcić do kontaktów. Zakazany owoc smakuje najlepiej! Raczej powiedz mu że mu ufasz i wiesz, że jest dojrzały i jeśli Cię kocha to nie zrobi głupstw. Ale jeśli on to zaufanie wykorzysta, to powiesz mu bye bye! Myślę ,że to podziała. Bo sama miałam kiedyś takiego chłopaka, który mi to powiedział i nigdy go nie zdradzilłam, choć miałam wiele okazji. A potem byłam z takim co robił sceny zazdrości. I tego zdradziłam 3 razy.... a potem rzuciłam. Diabeł ze mnie, nie? ;) >:D

A baba jest osobny tematem. Można jej przecież "niechcący" wbić obcas w d.... radząć by macek swych ośmiorniczych nie wyciągała w niwełaściwym kierunku!

reklama
Asmodis - GRATULACJE!!!!!a tę kobitkę to przegoń gdzie piprz rośnie.. nie pozwól jej ingerować w Wasz związek..ona tylko czeka na moment...daj jej jasno do zrozumienia co o niej myślisz!!!!

Do góry