reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Witajcie po weekendzie.
Axxa slonka nie martw sie siostra ja tez mam takai juz dalam sobie na luz.
Wczesniej wszystko bardzo przezywalam.A teraz ona swoje a ja swoje.
Lilith kochanie fluidkow nigdy nie jest za duzo wiec przesylaj ile mozesz. :) :) :)

Ja tez witam. Rozpisałyście się strasznie ;) mam dużo czytania tylko żeby szef nie zauważyła bo :( :mad: :mad:....

Jak tak czucia Magdalenkol??? U mnie bolą jajniki i podbrzusze.....miałam trochę nerwowy weekend :( ale mam nadzieję że już lepiej. Coś mnie na przeziębienie zbiera a mój Mężuś już mi mdleje - biduuunia. Mamy zimno w domu i nie wiadomo czy będzie ciepło :(.
Pozdrówki :laugh: :-*

Dziekuje Madziujka u mnie dobrze.Tzn piersi tylko z boczku troche pobolewaja.Weekend tez miala ciezki .wczoraj corcia sie rozchorowala i wymiotowala przez caly dzien. :( :( :( Ja jak sobie jej powachalam to prawie z nia wymiotowalam potwornie mnie wyszarpalo az maz nie wiedziel ktora z nas sie zajac. :laugh: :laugh
Dzisiaj jade z nia do lekarza.
Korci mnie zeby jutro zatestowac ale chyba nie zrobie tego i poczekam chociaz do czwartku.

Powodzenie u lekarza co by dobrze zaradził. A Ty bidunio nie wąchaj za dużo bo jak dzidziunia jest z Tobą to ją nieźle pomęczysz ;) :laugh:. Mnie też piersiątka bolą , nawet budziłam się w nocy ??? co mie raczej nie zdarzało (boleć zawsze bolały ale nie aż tak).
Mnie też korci robić teścik ale czekam cierpliwie. Ostatnio też chciałam robić w dzień @ i już już miało być i dostałam wstręciuchę. Poczekamy Madziuniu jeszcze ;)
My mieliśmy tyle trudny że próbowaliśmy podjąc ważną decyzję ... bo mamy trochę beznadziejne zawieszenie ......

To rzeczywiscie macie trudna decyzje do podjecia.
A do tego lekarza to praktycznie jade tylko po recepty bo ja wiem co corce doega tylko lekow nie moge kupic bez recepty.jak ten lekarz przyjezdzal do nas do domu prywttnie to byl ok a poznie4j jak zaczal pacowwac w przychodni to juz zaczal miec inne podejscie.Ja mam dobra pania doktor w Pabianicach ale sie rozchorowala dosc powaznie i bedzie dopiero w pazdzierniku.
A co tego wachania to mam nadzieje ze dzisiaj nie bedzie wymiotowac bo maz wyjechal i ja bede zmuszona sprzatac.

magdalenkakol Ojej!Biedna córcia! Życzę zdrowia!! I trzymam kciuki za II !!!!!!!!!!!!! Ja niestety odpadam w tym cyklu :( - @ przyszła...

reklama
Do góry