reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Witajcie. No ja tak jak Nemezis z testowaniem odpadam. brzuch od soboty tak mnie bolal i wiedzialal ze to na ta wstretna @, ale miala malutka nadzieje. dzis postanowilam sobie sprawdzić moje wnetrznosci :D i sa spuchniete, ale zauwazylam tez krew wiec tylko czekac az wyplynie cholera jedna

reklama
Kobitki powiedzcie mi co sądzicie o testach owulacyjnych? Testowałyście? Sprawdzają się? Pozdrawiam i trzymam kciuki za dzisiejsze testowania!!! ;D

Słuchajcie dziewczyny! :) Wspominalam juz, ze mam nieregularne okresiki, kupilam sobie testy owulacyjne. Na początku nic nie wskazywały, ale dzisiaj ..... były 2 || kreseczki wiec nie pozostaje mi nic innego jak mieć nadzieje, ze po przytulanku, jak zrobię kolejny test - tym razem ciążowy - Znów będzie podwojnie !!!!!! ::) ;D :D :laugh: ;)

Witam cię Gwiazdeczko i życze owocnego i przyjemnego przytulanka!! noi oczywiści w efekcie II !!

asmodis , nie trac wiary!! w końcu i do ciebie trafi fasolka!! tak jak i do każdej z nas!!

Nemezis , ja testy owu robilam tylko przez 1 cykl, wychodzila mi różowa krecha, ale zawsze jasniejsza od kontrolnej. ale im bliżej połowy cyklu, tym była ciemniejsza. ostatnio, w sobote (15DC), zrobilam sobie z czytsj ciekawości. i niw wiemczy wyszedł. testowa krecha była, a ta druga tez była, ale "schowana" pod taka folią i tylko z bokujak patrzyłam tobyło widac.a jak zdjęłam ta folię to była taka grubaśna czerwona. testy z allegro od Ewy...

Elżbietko ja kupiłam ClearPlan takie jak pisak, okropniście drogie, choć jak się kupuje ze stronki firmy to duża różnica w cenie (apteka 95 zł; stronka 75 zł). Więc nie wiem. W ogóle chyba mnie dół łapie :-(

Elżbietko skoro tak mówisz to bezwzględnie  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  Dziękuję!!!!
Zajrzyjcie do działu z naszymi kawałami. Coś wam dziś załączyłam do pośmiania się.
Pozdrawiam i jak dobrze że jesteście! Bez was już pewnie bym się dziś zapłakała na śmierć!

reklama
Elzbietko...staram sie miec wiare, ale wkurza mnie to bo jak bylam u gina to powiedzial ze byla owu, lub wlasnie jest. w niedziele bylo przytulansko, w poniedzialek bylam u gina i to wlasnie o owu powiedzial, przytulansko bylo tez w poiedzialek i we wtorek...z tego wszystkiego by wynikalo ze powinnam byc w ciazy. nie wiem moze powinnam sie kochac i w sobote,a tego nie zrobilam, moze tez we srode i czwartek. sama nie wiem. wkurza mnie to ze nawet jak trafiamy w owu to nic nie wychodzi. czemu sie tak dzieje?
a ta wstreciucha nie dos ze sie pojawila, to od srodka jestem spuchnieta-pierwszy raz sie tak czuje, to mam pare kropelek,cholera jak sie ma rozkreci to niech to zrobi a nie robi podchody.
jutro mam egzamin na prawko i znajac zycie to wlasnie jutro mnie dopadnie na cacy...och ta @... mam jej dosc

Do góry