reklama
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Elżbietko napewno się za Was będę modlić :-*
Doreczko jesteś w takim razie medium a tak serio to ja naprawdę byłam pewna że nie zaciążyłam, nie wiem czemu mi nie wierzycie
Całuski :-*
Ja muszę troszkę ograniczyć się teraz z komputerem... zresztą od tego nowego tygodnia same egzaminy więc duuuużo nauki ale będę tu wpadać jak najczęściej dam rade
Trzymam kciuki za dobre działanie naszych fluidków dla Was dziewuszki :-*
Doreczko jesteś w takim razie medium a tak serio to ja naprawdę byłam pewna że nie zaciążyłam, nie wiem czemu mi nie wierzycie
Całuski :-*
Ja muszę troszkę ograniczyć się teraz z komputerem... zresztą od tego nowego tygodnia same egzaminy więc duuuużo nauki ale będę tu wpadać jak najczęściej dam rade
Trzymam kciuki za dobre działanie naszych fluidków dla Was dziewuszki :-*
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Dziaj cudowny dzien .... Tyle wrazen .... Licze ze takie wrazenia coraz czesciej beda nam fundowane .... wiec dziewczeta ...fasolkujemy
Izabelko i Dodeczko wypoczywajcie i dzielcie sie z Nami swoimi doswiadczeniami
Pozdrawiam :-*
Izabelko i Dodeczko wypoczywajcie i dzielcie sie z Nami swoimi doswiadczeniami
Pozdrawiam :-*
Elżbietka
mother of two sons&angel
no a jutro do pracy :
Elżbietka
mother of two sons&angel
a ja poopalalm sie na placu zabaw dla dzieci. i napatrzylam sie na maleństwa i teraz chce jeszcze bardziej sama takie miec!!
m.a.l.i.n.k.a
Lana nie wiem my dzisaj spedzilismy dzionek hehe troche smiesznie maz mnie uczyl jezdzic raz siadlam i tak dalam gazu ze az sie zadymilo i juz wiecej nie chcialam potem poszlismy do jego rodzicow posiedzielismy z goscmi na siwezym powietrzy troszke wypilam hehe 3 kieliszki a teraz wykapana odpoczywam a maz spi bo rano do pracy
m.a.l.i.n.k.a
wspolczuje ELZBIETKO ja na szczescie nie musze ;p nie pracuje jeszcze narazie tyllko studjuje.Maz pracuje i jutro tez idzie do pracy szkoda bo ostanio malo czasu spedzamy razem
reklama
m.a.l.i.n.k.a
o tej poze wszyskie juz spicie hehe albo robicie wraz z mezusiami male fasolki my dzisaj nie robilismy fasolki nie bylo na to czasu
Podziel się: