reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Elżebietko- ja sie pomodle!
Dziewczynki Wam GRATULUJĘ..A CO Dodeczki..wiedziała, czułam, ze boi sie zapeszać...a tu dziś..tak pięknie;)

reklama
Elżbietko napewno się za Was będę modlić :-*
Doreczko jesteś w takim razie medium ;) a tak serio to ja naprawdę byłam pewna że nie zaciążyłam, nie wiem czemu mi nie wierzycie :(
Całuski :-*
Ja muszę troszkę ograniczyć się teraz z komputerem... zresztą od tego nowego tygodnia same egzaminy :( więc duuuużo nauki :( ale będę tu wpadać jak najczęściej dam rade :)
Trzymam kciuki za dobre działanie naszych fluidków dla Was dziewuszki :-*

a my dziś dzionek nad jeziorkeim..na śiezym powietrzu..grilek....spiekłam się..ach..idę się kapac i spac..

Pozdrawaiam Was;)!

Tak tak Dodeczko- dbaj o siebie.., ale opowiedz nam..jakie były np pierwsze słowa meża..co czułas kiedy zobaczylaś..jak było..Czy rodzinka uuż wie??..jak zareagowali..Opowiadaj nam!:)

Dziaj cudowny dzien .... Tyle wrazen .... Licze ze takie wrazenia coraz czesciej beda nam fundowane .... wiec dziewczeta ...fasolkujemy :)

Izabelko i Dodeczko wypoczywajcie i dzielcie sie z Nami swoimi doswiadczeniami :)

Pozdrawiam :-*

Lana nie wiem :) my dzisaj spedzilismy dzionek hehe troche smiesznie :) maz mnie uczyl jezdzic raz siadlam i tak dalam gazu ze az sie zadymilo i juz wiecej nie chcialam:) potem poszlismy do jego rodzicow posiedzielismy z goscmi na siwezym powietrzy troszke wypilam hehe 3 kieliszki :) a teraz wykapana odpoczywam a maz spi bo rano do pracy

wspolczuje ELZBIETKO ja na szczescie nie musze ;p nie pracuje jeszcze:) narazie tyllko studjuje.Maz pracuje i jutro tez idzie do pracy :) szkoda bo ostanio malo czasu spedzamy razem :(

reklama
o tej poze wszyskie juz spicie :) hehe albo robicie wraz z mezusiami male fasolki :) my dzisaj nie robilismy fasolki :)nie bylo na to czasu

Do góry