reklama
A
Agnezzz
Gość
Dodeczka moje gratulacje !!!!!!!! Hip hip hura!!!!!!
No to dziewczynki rozpędzacie się hihi...super
A ja dzisiaj w pracy....ble :|
No to dziewczynki rozpędzacie się hihi...super
A ja dzisiaj w pracy....ble :|
Moniqa
i moje dwie połówki :)
ja wczoraj bylam z mezem najpierw nad jeziorkiem , potem u mamy, na dniu mamy, zebrala sie cala rodzinka , bylo milo, sympatycznie , ale dzien sie skonczyl i trzeba bylo sie przespac, zeby dzisiaj na nowo zyskac sily i zaczac kolejny "wspanialy" dzien
Pozdrawiam :-* Monia
Pozdrawiam :-* Monia
A
Agnezzz
Gość
Hej! My mieliśmy ambitny plan - wycieczka rowerowa. I co ?? Cały dzień składaliśmy szafę do sypialni i na koniec okazało się, ze stoi krzywo i trzebą ją rozbierać i na nowo składać. ;|
Mysłałam, że szlag mnie trafi. Ostatnio jestem psychicznie wykończona. Nie mam już na nic siły, nic mi się nie chce..jestem do d....
Dziewczyny co zrobić??? Nie mogę wziąć wolnego teraz żeby odpocząć. Najbliższy miesiąc stoi jeszcze pod znakiem egzaminów...wolne dopiero będę miała od 11 lipca...jak sobie poradzić.....ja już wysiadam
Mysłałam, że szlag mnie trafi. Ostatnio jestem psychicznie wykończona. Nie mam już na nic siły, nic mi się nie chce..jestem do d....
Dziewczyny co zrobić??? Nie mogę wziąć wolnego teraz żeby odpocząć. Najbliższy miesiąc stoi jeszcze pod znakiem egzaminów...wolne dopiero będę miała od 11 lipca...jak sobie poradzić.....ja już wysiadam
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
monqa TO fajny dzionek miliscie buzinia
AGNEZZZ nie zalamuj sie patrz za oknem ladna pogoda sloneczko nadaje sil do zycia.Mazus cie kocha ty go napewno tez bardzo zyj milloscia a zobaczysz czasami zycie dzieki temu stanie sie piekniejsze
AGNEZZZ nie zalamuj sie patrz za oknem ladna pogoda sloneczko nadaje sil do zycia.Mazus cie kocha ty go napewno tez bardzo zyj milloscia a zobaczysz czasami zycie dzieki temu stanie sie piekniejsze
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
ja sobie nie dawno wstalam i juz zdazylam sie poklocic z mezem
reklama
A
Agnezzz
Gość
zdarza się.... na pewno już jest wszystko ok miłego dnia życzę
Podziel się: