reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Jeszcze raz dziękuję. jesteście naprawdę kochane! U mnie nic się nie dzieje, @ niet, żadnych plamień, brudzeń, piersi bolą tak, że nie mogę się do nich dotknąć, brzuch nie boli, a poza tym ok. Mazurek powiem ci, że naprawdę mnie pocieszyłaś, naprawde ci za to dziękuję. Jakoś nie czuję, żeby @ miała przyjść, no ale zobaczymy....... Elzbietko, tak właśnie zrobię, jakoś tak czuję, że jednak może jest ta fasolka......

reklama
Hje MAJKA poczekaj i zatestuje jeszcze raz

MAZUREK ja jeszcze ci nie gratulowalam wiec gratulacje

LILITH brrr zmoklam okropna poogda u nas:) u gina dobrze bylismy razem iwdzielismy nasze melenstwo i slyszlismy serduszko :) takie slodkie jest no i mamy kuz polmetek:) nasepna wizyta za miesiac hmm wy tez tak czesto dziewczyny chodzicie do gina :)?

Malinko bardzo sie ciesze ze z Toba i dzidzia wszystkio dobrze..Ja jak bylam w cizy tez tak czesto chodzilam do gina a w koncowce to chyba nawet co 2 tyg. ;) ;) ;)

Malinko to jak to dzidzia sie ustawila ze nie bylo widac plci?? :(:( ja tez chodze co miesiac:) wkazdym razi etak gin mowiel ze tak bedziemy chodzic:):)
No a pogoda jest u nas tez fatalna:(:( raz pada raz nie i taka syfiata ogolnie ze hej!!!
No ty juz masz polmetek :):) a mnie sporo do ciebie brakuje :) ale przynajmniej jeszcze tydzien do 3 miesiaca a wtedy moze juz troche poprawi sie pod wzgledem nudnosci:)

Malinko ja też w ciąży z Wikulą tak często chodziłam do gina najpierw raz w miesiącu a potem już co dwa tygodnie ,A dzidzia też nie chciała się długo pokazać dopiero w szóstym miesiącu rozłożyła się i pokazała "to i owo tak ,że lekarz powiedział ,że na 99,9% dziewuszka. ;D

reklama
Do góry