Elżbietka
mother of two sons&angel
Margolis, mąz powinien udac sie do androloga, zreszta moze tez pojsc z tobą do twojego gina, on powinein dalej pokierowac. a jak by co powie gdzie jest poradnia leczenia niepłodnosci.Margolis pisze:Właśnie jesteśmy z mężem w trakcie badań. On swoje już odebrał i rewelacyjne nie są. Może ktoś wie co się robi by się chłopaki wzmocniły? Jakie są prawidłowe wyniki i do jakiego lekarza się z tym udać? Ja jutro odbieram pierwszą turę swoich hormonów zobaczymy co z tego będzie. Troche się boję bo byłam w dużym stresie jak je robiłam, mimo że starałam się nie myśleć o problemach a lekarz ostrzegał, że w stresie prolaktyna skacze. Oj, oby do jutra...
sposoby na "chłopaków"? nie nosic obsisłych spodni i bielizny, nie palic papierosów, jesc witaminki (czyli owoce), nie pic za dużo alkoholu, przytulac sie nie czesciej niz co 2 dni (przed owu ze 3 dni abstynencji . no i nie myslec obsesyjnie o tym!!!
i mam do ciebie pytanie? jak długo juz sie staracie? bo my 1 rok i 8 miesięcy...a mąż za bardzo nie chce sie przebadac...
trzymam kciuki za dobre wyniki twoich badań!