reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Strasznie dużo - też jestem tym zszokowana... Miałam nadzieję, że to może fasolkowo - a tu tak dziwnie.
Oczywiście, dam znać gdy dowiem się, co się dzieje.

reklama
Magdalenko, dopiero teraz doczytałam, że jednak Ty też nie tym razem... Przykro mi. Ale pocieszające - jednak możemy na przyszłość wierzyć testom ;)

oj dziewczyny. ja tez myslalam ze ze mna wszystko jes oki. moze i jest, ale tego nikt nie jest pewny na 100%. jutro ide do gina. mam nadzieje ze da mi skierowanie na usg...musi. chce tez zrobic sobie badania na te hormony i nie wiem co jeszcze, zobacz co mi powie
a tak nawiasem, moze ktoras jest z lublina i zna dobrego lekarza. ja do tego co ide, slyszalam duzo dobrego, ale bede tam pierwszy raz. zobacze jak bedzie.
tak naprawde to boje sie na zapas...zastanawiam sie co zrobie jak sie dowiem, ze np. wyniki sa zle. teraz zamiat myslec o dzidzi mam tylko to w glowie.
ciekawe co bedzie

No właśnie. Dziwny ten sierpień jakiś... Mam nadzieję, że nie dowiesz się niczego złego. Napisz, gdy będziesz już wiedziała.

LILITH ja bym ja normalnie tam potorbowala

No cos dziewcyzny z mezem sie w koncu dogadalam ze teraz nie czas na "przytulanie" z babcia z nowu nie najlepiej:( mam strasznie ciemny praiew czarny mocz z jakimis fusami blechc no i lekarz na utro rano wzywal kogos z rodziny boje sie jak nie wiem caly dzien dzisja mowila o smierci i mnie przerazala

reklama
Dzieki Malinko.Do mnie wczoraj zawitala. Mam nadzieje ze szybko ucieknie i zaczynamy. Oby maz byl na miejscu.to wtedy jak to koras z Was napisal co drugi dzieni tyleczek do gory i musi byc dobrze.
:laugh: :laugh: :laugh:

Do góry