reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
oj dziewczyny. ja tez myslalam ze ze mna wszystko jes oki. moze i jest, ale tego nikt nie jest pewny na 100%. jutro ide do gina. mam nadzieje ze da mi skierowanie na usg...musi. chce tez zrobic sobie badania na te hormony i nie wiem co jeszcze, zobacz co mi powie
a tak nawiasem, moze ktoras jest z lublina i zna dobrego lekarza. ja do tego co ide, slyszalam duzo dobrego, ale bede tam pierwszy raz. zobacze jak bedzie.
tak naprawde to boje sie na zapas...zastanawiam sie co zrobie jak sie dowiem, ze np. wyniki sa zle. teraz zamiat myslec o dzidzi mam tylko to w glowie.
ciekawe co bedzie
a tak nawiasem, moze ktoras jest z lublina i zna dobrego lekarza. ja do tego co ide, slyszalam duzo dobrego, ale bede tam pierwszy raz. zobacze jak bedzie.
tak naprawde to boje sie na zapas...zastanawiam sie co zrobie jak sie dowiem, ze np. wyniki sa zle. teraz zamiat myslec o dzidzi mam tylko to w glowie.
ciekawe co bedzie
asmodis
z tego co pamietam to kazda z nas mowila ze @ sie spoznia
dziwne to wszystko
dziwne to wszystko
asmodis
ja tez mam taka nadzieje. wole aby to moja psychika tak na mnie dzialala
napisze co powiedzial, a badania to i tak pewnie po @, bo wtedy sie je robi
napisze co powiedzial, a badania to i tak pewnie po @, bo wtedy sie je robi
asmodis
dobra znikam...cos mnie glowa bolo...ide spac...milej nocy kochane
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
DZIEWCZYNY trzymam kciuki niech okres zawita i od wrzesnia ciezka praaca ale przyjemna
LILITH czemu cie nie zrobiono?
LILITH czemu cie nie zrobiono?
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH ja bym ja normalnie tam potorbowala
No cos dziewcyzny z mezem sie w koncu dogadalam ze teraz nie czas na "przytulanie" z babcia z nowu nie najlepiej mam strasznie ciemny praiew czarny mocz z jakimis fusami blechc no i lekarz na utro rano wzywal kogos z rodziny boje sie jak nie wiem caly dzien dzisja mowila o smierci i mnie przerazala
No cos dziewcyzny z mezem sie w koncu dogadalam ze teraz nie czas na "przytulanie" z babcia z nowu nie najlepiej mam strasznie ciemny praiew czarny mocz z jakimis fusami blechc no i lekarz na utro rano wzywal kogos z rodziny boje sie jak nie wiem caly dzien dzisja mowila o smierci i mnie przerazala
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Dzieki Malinko.Do mnie wczoraj zawitala. Mam nadzieje ze szybko ucieknie i zaczynamy. Oby maz byl na miejscu.to wtedy jak to koras z Was napisal co drugi dzieni tyleczek do gory i musi byc dobrze.
:laugh: :laugh: :laugh:
:laugh: :laugh: :laugh:
Podziel się: