reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Cóż, cały ten czas nie jest zbyt przyjemny, ale skoro to cena, jaką trzeba "zapłacić" za fasolkę, to nie ma o czym mówić.
Mam tylko nadzieję, że to nic poważnego...

Tłumaczę sobie, że właściwie wcześniej planowaliśmy zacząć starania od września. Chcieliśmy spróbować wcześniej - nie udało się, czyli jednak będzie od września ;) Takie myślenie na mnie troszkę działa.

Będzie dobrze :)

Alek, ja mam bardzo dobrą panią dr - tylko, że jest teraz na urlopie (Monika Szczupacka - pracuje też w Sz.Bielańskim) a w piątek idę do innego - po wizycie mogę Ci dać cynk, jak było ;)

reklama
Bardzo chętnie Esia :) ja co prwda mam opiekę medyczną w Lim'ie,ale jak będzie jakiś dobry i wypróbowany specjalista to chętnie się do takiego wybiorę :) Esia- a robilaś sobie jakies badania? hormony na przykład?
bo ja sie właśnie zastanawiam..

Wiesz, jeszcze niczego nie robiłam - do tej pory żyłam w przeświadczeniu, że wszystko ze mną ok... Ale zaczynam to powoli weryfikować... A Ty?

A w Limie moja koleżanka chodzi do dr Pawła Milewczyka - wprawdzie tylko kontrolnie, ale jest zadowolona.

no ja też nic nie robiłam jeszcze, bo tez mi się wydawało że ze mną wszystko ok., ale powoli zaczynam się zastanawiać czy aby nie zacząć robić badań,narazie mam plan na oznaczenie poziomu hormonów, ale to po @, na ktorą teraz czekam.. :(

a ja w Limie chodzę do dr Skórzewskiej i tez jestem jak narazie zadowolona, ale może będzie trzeba zasięgnąć innych konsultacji..???

Axxa-to pweni będziemy testowaly obie w tym samym okresie;)..i tak jak u Ciebie..mój tato i moja siostra swiętują 2-3.09...z tym, ze siostrunia daleko:(..ale coz zawiozłabym jej te wiadomosc-oj Axxa-musimy być dobrej myśli:)!!!!!

Dla mnie kluczowy będzie piątek. Na szczęście, mąż już będzie i pójdziemy razem... Ale na pewno w razie czego, nie będę się ociągała z badaniami - u mnie to raz-dwa - nie lubię się wozić z takimi sprawami. Wiem, że i bez problemów można się starać o dzidzię miesiącami - ale ja bez diagnozy nie dam rady...

reklama
no dokladnie! daj znać po wizycie co i jak ???
a tak swoją drogą-to coś duzo @ się w tym sierpniu pomieszało strasznie... :mad:

Do góry