reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
a ja wole chyb anie nastawiac sie na to że nie bedzie @. juz mam dosyc złudzeń. spokojnie sobei poczekam, jak juz nei przyjdzie, to bede najszczesliwsza na swiecie!
magdalenkakol
Fan(ka)
Masz racje Elzbietkao,ale jak tu nie myslec o tym?
A
anusieńka
Gość
Ja też przeżywałam pierwsze niepowodzenia ze łzami wręcz z histerią. Teraz wiem,że dzieciątko to DAR i nie można Go mieć na zawołanie. Muszą zaistnieć odpowiednie warunki do tego aby przyszło na świat. Każdorazowo u zdrowej kobiety jest tylko !!! 40 % szans na zapłodnienie komórki a poza tym u nas w kraju uważa się 1 rok starań za odpowiedni a za granicą nawet do 2 lat zanim podejmuje się jakiekolwiek leczenie czy badania. I to takie psychologiczne podejście.
ja uwazam ze sie da...i wsumie mysle o tym i objawach tylko jak siedze na forum....wtedy ogarnia mnie ta mania baby!!! a tak to wsumie zapominam!!niema sensu tak o tym myslec skoro wlasnie wtedy sie nie udaje...
ale ciezko wprowadzic to w zycie!!
ale ciezko wprowadzic to w zycie!!
Tzrymajcie jeszcze za mnie kciuki- ja testuje gdzieś za dwa tyg...i myślę o bobasku non stop-inaczej nie umiem- coż-jak się uda-obalę teorię, ze gdy się dużo myśli nie wychodzi..Musi wyjsc..szczególnie, ze ja czułam owulację.. a po (wczoraj)bardzo bolał mnie krzyż...i jajniki..a co, choć przez te kilka dni czuję sie jakbym nosiła sobie malenstwo..(nawet na koniu maz mi nie pozwala pojeździć..coż-Naprawde liczę, ze sie udało..-pitolę sobie..jutro powiem co innego
Lilith na Twoi miejscu też bym się zdenerwowała.
Rusałko byłoby naprawdę pięknie, jeśli to dzidzia
Dziewczynki nie wiem czy widziałyście ale ten wątek o zdjęciach dziewczyny z marca usunęły i teraz usuną z lutego - bardzo dobrze!!! Nie ma co zakłócać atmosfery.
Rusałko byłoby naprawdę pięknie, jeśli to dzidzia
Dziewczynki nie wiem czy widziałyście ale ten wątek o zdjęciach dziewczyny z marca usunęły i teraz usuną z lutego - bardzo dobrze!!! Nie ma co zakłócać atmosfery.
Nonono, cóż to za zachcianki Lilith?????/ :laugh:LILITH pisze:A mnie nie zrobiono wiec nie wiem.... wiem ze kupilam za to dzis pol kilograma ogorkow hehe
Dziewczynki przykro,że w tym miesiącu nie wyszło Ale na pewno wyjdzie w przyszłym!!!!!!!!!
reklama
Podziel się: