reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Tak LILITH nie zawsze jest jak sie chce.Ja pamietam ze w jak bylam w ciazy to mnie wszystkie zapachy drazily. Maz to nie mogl nawet kawy przy mnie pic bo ja juz lecialam do w.c W miesnym to jamowalam kolejke i wychodzilam a dwor bo tez mnie  te zapachy ruszaly.Poznie juz bylo troche lepiej.ale pamietam tez ze bylam w kosciele i  z regoly nie czulam perfum to wtedy tak mnie wszystkie podraznily gdzies sie zlaly az zemdlalam.
A teraz nic , piersi olbrzymy nie mieszcza sie biustonoszu ale nie bola.Mdlic mnie nie mdli. Czekam do wieczora a jutro z rana testuje jak nic nie wyjdzie to chyba a @ dalej nie bedzie to zrobie z krwi.
Moj suwaczek zwariowal i odlicza od nowa.
Malinko wszystko bedzie dobrze . Trzymaj sie.

reklama
Magdalenko!!tak bym juz chciala wiedziec co i jak!!!testuj testuj i daj znac!!!

JA w 1 ciazy tez odlazylam starania po pol roku bo mielismy problemy...a tu lup...II krechy jak nic!!No jak pisalam zobaczymy...na nic sie nie nastawiam...po co...wkazdym razie Magdalenko mi juz tez sie nie mieszcza...a u mnie to z regoly taki 1 objaw ciazy...

No niestety Asiu tak to bywa. A wrzesień to całkiem fajowy miesiąc na sadzenie fasolek. Dzidzie rodzą się późną wiosną - idealny czas :)

Magdalenkakol, ja też trzymam kciuki :)
Lilith, Ty nam tu przysparzasz najwięcej emocji :) Jeżeli fasolka już jest to życzę Ci, abyś za 9 miesięcy trzymała w ramionach bejbika ;)

Asiu23, przykro,że @ przyszła :( Ale może w tym miesiącu się uda :)
Ja bardzo lubię słoneczniki :) Miałam z nich bukiet na cywilnym, a na kościelnym białe róże, bo miałam róże na sukience. Mąż obdarowuje mnie teraz słonecznikami :)

reklama
No słoneczne sierpniówki, zostało jeszcze parę dni do końca miesiąca. Trzymam kciuki żebyście objawily radosną nowinkę.
Pozdrowionka dla wszystkich przyszłych mamuś, nie martwcie się tylko zbierajcie sily na następny miesiąc. Wiem, że łatwo mówić, ale więcej optymizmu, a wszystko będzie oki. Pozdrowionka

Do góry