reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Dziewczyny ja tez się dziwnie czuje wszystko mnie boli a najbardziej piersi tak po bokach koszmar nie moge ich dotknąć. Ale czy to przed @ czy też dzidzia nie mam pojęcia. Okaże sie 28 sierpnia hi hi.

reklama
Mężuś ma 24 sierpnia urodziny i to byłby piekny prezent dla niego, ale cóż kto wie co będzie. Elżbietko wielkie dzięki. ;)

Nadiaw79 mnie też bolały piersi po bokach...więc może to fasoleczka :)
Asmodis tak to jest wszyscy spojżą na bociany i od razu wiadomo o co chodzi hihi, oby to było to, prawda?!
Madziujka mój też chciał czekać i czekać, aż musiałam zaprotestować ;D i się uparłam...i zrobiliśmy i niedowierzaliśmy dwóm II.
Czego wam wszystkim życzę :)
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko

Macie rację stawiam na swoim ;D. A mężulowi zrobię niespodziankę napewno nie będzie się złościł co nie? Oby tylko były II pięniutkie czerwoniutkie.

;D

ps. tylko czemu boli mnie głowa !!!!!!!!!!!!!! a może źle spałam? ::)

Witajcie po weekendzie.U mnie bez zmian .@ nie ma a i II tez nie ma.Sama nie wiem co z tego wyjdzie. Tak bym chciala zeby to byla fasolka.Dzisiaj mam roczniece slubu 7. I fajnie by bylo zeby z tej okazji bla nowa dzidzia.najgorsze jest to ze nie mam zadnych obiajwow ani na @ ani na cize. Piersi mnie nie bola sa tylko takie olbrzymie.No maz sie z tego bardzo cieszy.

NADIW JA MYSLE ZE CIEBIE TO BOLA TE PIERSI NA FASOLKE.Ja tak mialam w pierwszej cizy strasznie bolaly po bokach.
Pozdrawiam Was wszystkie.

reklama
Do góry