reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
madziujka i nadiaw79 , trzymam kciuki zeby to były fasolki!!!!!!!!
Izabelka
Oski i Wercia
Nadiaw79 mnie też bolały piersi po bokach...więc może to fasoleczka
Asmodis tak to jest wszyscy spojżą na bociany i od razu wiadomo o co chodzi hihi, oby to było to, prawda?!
Madziujka mój też chciał czekać i czekać, aż musiałam zaprotestować ;D i się uparłam...i zrobiliśmy i niedowierzaliśmy dwóm II.
Czego wam wszystkim życzę
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko
Asmodis tak to jest wszyscy spojżą na bociany i od razu wiadomo o co chodzi hihi, oby to było to, prawda?!
Madziujka mój też chciał czekać i czekać, aż musiałam zaprotestować ;D i się uparłam...i zrobiliśmy i niedowierzaliśmy dwóm II.
Czego wam wszystkim życzę
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko
magdalenkakol
Fan(ka)
Witajcie po weekendzie.U mnie bez zmian .@ nie ma a i II tez nie ma.Sama nie wiem co z tego wyjdzie. Tak bym chciala zeby to byla fasolka.Dzisiaj mam roczniece slubu 7. I fajnie by bylo zeby z tej okazji bla nowa dzidzia.najgorsze jest to ze nie mam zadnych obiajwow ani na @ ani na cize. Piersi mnie nie bola sa tylko takie olbrzymie.No maz sie z tego bardzo cieszy.
NADIW JA MYSLE ZE CIEBIE TO BOLA TE PIERSI NA FASOLKE.Ja tak mialam w pierwszej cizy strasznie bolaly po bokach.
Pozdrawiam Was wszystkie.
NADIW JA MYSLE ZE CIEBIE TO BOLA TE PIERSI NA FASOLKE.Ja tak mialam w pierwszej cizy strasznie bolaly po bokach.
Pozdrawiam Was wszystkie.
reklama
Podziel się: