reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

Dziękuję za ciepłe powitanie :-) W sumie już się odzywałam w lipcówkach, nawet niektóre objawy sobie wmówiłam! do tego stopnia, że jak dostałam @ (2 dni przed czasem i bardzo gwałtownie - trochę dziwne to było ...) to się załamałam.
W tym miesiącu postanowiłam się nie nastawiać - jak wyjdzie, to będzie super! W sumie nie mam czasu na wyszukiwanie objawów, bo właśnie jeteśmy w trakcie sprzedaży dotychczasowego mieszkanka i urządzania od podstaw nowego -na nic nie mam czasu :mad: nawet usiąść na dłużej przed kompem :-(
ale na przytulanko z mężusiem zawsze ochota się zanajdzie ;D
Elżbietko - piękne zdjęcia z wakacji ::)

reklama
LILITH no pewnie ze bedzie oki

ELZBIETKO pewnie ze warto

a my niedawno wrocilismy z kina bylismy na KAROL CZLOWIEK KTORY ZOSTAL PAPIEZEM juz drugi raz raz na premierze a teraz z moja mama jak zwykle i ja i maz i mama ryczelismy piekny film

Elżbietko, bardo ładne zdjęcia! Jak tylko będę miała zdjęcia ze ślubu to je wam pokażę. ale to będzie dopiero koło 20 sierpnia jak wrócę od męża brata z Legionowa, bo on nam wywołuje zdjęcia i obrabia

axxa , spokojnie, dzidzi moze zaszkodzić :), bo nigdy nei wiadomo czy jej tam nie ma :)
mnie zalało konkretnie, nie ma co, duphaston zadzialał i mam @ jakiej daawno nie miałam. ::) ::) ::)
za chwile wyjeżdzam i nie bedzie mnie kilka dni, wróce w poniedziałek wieczorkiem. znowu bede tesknic za wami, kochane moje dziewczynki :(

Elżbietka - mi własnie tabletki się kończą... i musze iśc do gina(w piątek o ile mi się skończy @)... ciekawe co nowego się dowiem.. mam paskudny dzień... wogle zaczynam tracić nadzieję....i chce mi się wyć...

reklama
Do góry