reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Cześć dziewczyny :)
Czy któraś z Was robiła testy na poziom Beta HCG z krwi? Zrobiłam taki test w 6, 7 dni po owulacji i wyszedł mi wynik 0.00 mIU/mL, ciąża to podobno wynik powyżej 5.00 mIU/mL. Nie wiem co o tym sądzić, czy pospieszyłam się za bardzo z tym testem czy po prostu tym razem się nie udało z dzidziusiem? Może któraś z Was ma podobne doświadczenia albo chociaż wie coś na ten temat. Wiem że jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałąbym od razu wiedzieć ;D Pewnie poradzicie mi po prostu czekać cierpliwie ::) :( ;)

Izabelko, ale Ci zazdroszczę tej opoieki nad dzidzi, u mnie w rodzinie ani wśród znajomych żadnej małej dzidzi :-[ Trzeba to nadrobić ;D ;D ;D
Lilith mam nadzieję że dobrze się czujesz, bedzies gdzieś wyjeżdżała na wakacje??
Ines wg mnie test był zrobiony wcześnie i mógł dać fałszywy wynik, ale nie znam się na tym.

Dziewczyny, rozpoczyna się kolejny miesiąc starań:) Mam nadzieję, że sierpniowe słoneczko będzie dla nas łaskawe ;) Tak więc do dzieła ;)

Oczywiście serdecznie wszystkim dopinguję :) trzymam piąstki z nadzieją,że wszystkie szybciutko będziecie miały pod serduszkiem maleństwa :)
Duża buźka

Mnie pewnie szybciutko sie uda...ale czy uda sie donosci...juz chyba wolalabym miec problemy z zajsciem niz z donoszeniem...
heh pierw mialam termin na luty...nieudalo sie
marzec...brak staran...po stracie...
teraz na kwiecien nieudalo sie...
a sierpien?starac sie czy nie?heh

Lilith pewnie że sie staraj. Zróbcie też sobie badania. Jeżeli lekarze odkryją przyczynę poronień to bedzie można im zapobiegnąć. Lilith trzymam kciuki za Was :)

Ilinko to pewnie tak jak Elzbietka pisala mam za niski progesteron!Na badania ide za tydzien wiec jakby co lekarz odrazu zdazy przepisac!

reklama
Do góry