reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
No ja w pracy jestem od 9, ale chwilę wstania odwlekałam co chwilkę. Mężuś został w domu, juz na urlopie, a ja jeszcze dwa dni pracy i zaslużony odpoczynek. Może akurat wtedy nam się uda zafasolkować? No ale juz zaczynam tracić nadzieję...Gdyby się udało to nasza fasolka przyszłaby na świat 25 kwietnia, to prawie tak jak ja....

A ja nadal taka spiaca i przed 11-12 nie wstane!nawet maz niemoze mnie czasem zwlec... :p
W dodatku u nas od wczoraj pada...i jest brzydko...zupelnie nic mi sie niechce...

LILITH - nie tylko Ty śpiąca... gdybym nie musiała wstawać.... to bym spała... i spała...
ale cóż obowiązki wzywają... a najbardziej moja vera... musze z nią wychodzić najpóxniej o 9...
a co do pogody to u mnie leje od dzisiejszego poranka... brrr

Hej ,hej dziewuszki nie mogę bez was za długo wytrzymać, jestem ponownie po kilku dniach nie obecności i co widzę -grono nowych koleżanek-witam wszystkie bardzo serdecznie!!!!!!! ;D ;D ;D Byłam dziś w kościułku i za wszystkie starające się o fasolke mocno mocno się pomodliłam abyśmy szybko zaszły w upragnione ciąże i urodziły zdrowe bobaski ;D ;D ;D

reklama
Malinko troszke lepiej...teraz glowie sie co sie dzieje...bo ja nadal czuje sie ciazowo...heh...i piersi i siku wszystko...boje sie ze to cos niebezpiecznego...

Do góry