reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Lilith-idż skarbie na usg i to pędem moja kumpela 7 lat temu będąc w wczesnej ciąży dostała krwotoku lekarze  w szpitalu mieli stare usg  i stwierdzili ,że poroniła  ale po kilku badaniach jednak odwołali swoje stwierdzenie i powiedzieli ,że jest na podtrzymaniu i dzidzia jednak się utrzymała -a teraz jej córcia od września idzie do pierwszej klasy -więc sama widzisz cuda się zdarzają.Pędż do dobrego gina niech Ci robi usg-i nie kombinuj-bo dam Ci lanie .Trzymam MOOOOOCNO za Twoją kruszynke w kciuki. :-*-Buziaczki i daj znać na bierząco co i jak

reklama
Lana kochanie odpisalam ci w innym watku...niewiem juz co zrobic...moze to pozamaciczna...ale mialabym juz chyba straszne bole...

oj Mlainko to nie takie latwe...juz to gdzies tu pisalam...ale bede testowac w przyszlym tygodniu!zobacze czy jestem plodna...choc mimo iz teraz dni nieplodne ja ciagle mam jakis sluzik...

Lana :-* jesteś kochana :-* :-* :-*
Ja mam problemy z bezsennością, kładę się ostatnia wstaję pierwsza, w przeciwieństwie do mężusia :laugh:
Dziewczynki racja trzeba się modlić. Bóg na pewno wysłucha tyle kobitek :)

Dziś ja jestem tu pierwsza:)
Też modlę się..oby w sierpniu już sie udało!..niedługo konczy sie@..i do dzieła chłopaki:)

reklama
Do góry