reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Dyzia no to super :)

My jesteśmy na etapie - jeszcze nie bo rok studiów mi został, bo remonty, bo kredyty hihihi...

reklama
a u mnie- mąż TAK TAK TAK...nie ma nie!:)..a ja,....A MOZE..A CZY NA PEWNO..JESZCZE..SZKOŁA..PRACA..ITD................dupek ze mnie!..tak bardzo chce..i tak bardzo sie boję :-[

Hej dziewczynki :) !!!!!!!!!!!!!!!!
Jak dobrze być znów wśród was :) już myślałam że was nie zobaczę ... mieliśmy przejścia na granicy rosyjskiej- lud nas nie chciał przepuścić, bo Polacy ich dzieci przetrzymywali dwie doby w autokarze na granicy- taki odwet. Skakali nam po samochodzie-koszmar-mieliśmy eskortę poźniej i już było dobrze.
Było super w Kalingradzie kupiłam książki i matrioszkę i takie pudełeczko na biżuterię z Palecha-szczególnie to dla mnie ważne bo na ten temat pisałam pracę magisterską. Jaka tam bieda...
I chyba z tych nerwów ....dalej nie ma @ to już jakieś 10 dni. Poczekam do poniedziałku żeby emocje opadły i nerwy i chyba zatestuję. Boje się-bo mam nadzieję że tam w środku miałam turystę na gapę ;D piersi dalej mnie mocno bolą ::)
Tylko powiedzcie mi proszę czy od razu zwiększają się ???? bo nie wiem...
Muszę dziś odpocząć :) czego i wam życzę. Gorące buziaczki ;)

Izabelka gratuluje samozaparcia ja juz bym zrobila test a wlasnie rob go teraz bo umieramy z ciekawosci ;)

Hej dziewczynki!!! Dzięki za miłe przyjęcie ;) z testem wstrzymujemy się parę dni-boję się rozczarowania... a pozatym jeszcze jestem na dodatek przeziębiona i mogło się przedłużyć. A może właśnie odwrotnie?? bo organizm jest osłabiony ?? zobaczymy
Życzę słonecznej niedzieli :) po południu do was zajrzę bo jedziemy na giełdę szukać wymarzonego autka :)
pozdrawiam was cieplutko

Izabelka -trzymam mooooocno piąstki-mam nadzieje ,że to "fasolinka"zagościła w twoim brzuszku ;D

Agnezzz pisze:
My jesteśmy na etapie - jeszcze nie bo rok studiów mi został, bo remonty, bo kredyty hihihi...

U nas dokładnie to samo Agnezzz :D Poza tym chcę się zaszczepić przeciw WZW. Na pewno będę rodzić przez cesarskie cięcie, więc warto się zabezpieczyć..
Plany na przyszły rok ... zobaczymy jak pójdzie :D

Witaj Dyzia :D

Witaj ponownie Izabelko - trzymamy kciuki :) Nie trzymaj nas w niepewności, tylko od razu dobrą wiadomość "puszczaj w eter" ;D

reklama
Do góry