reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Elzbietka no tak wlasnie - skoncentruj sie na mezusiu ;) bo pozniej z dzidzia podobno czuja sie zaniedbani czasami :(
i dobrego urlopu :)

Izabelka trzymam za Ciebie i poodzenia ;D Majeczka -tak mi przykro :( to tak jak u mnie w tym miesiącu też miałam małą nadzieje @spużniła mi się również 5 dni i trach -zalało na całego Ale nie martw się będzie dobrze napewno nam się uda ;D

Ja Kiciu dopiero w przyszłym roku się będę starała (razem z mężem oczywiście ;D )
Wpadłam tu, kiedy myślałam, że może jestem w ciąży.. Ciąży nie było, ale w międzyczasie zadomowiłam się tu i zostałam :D
Plany się zmieniły i na razie nie staramy się o bejbusia.. Ale liczę na przyszły rok - maj, czerwiec... Zobaczymy :D

A za Was wszystkie starające się trzymam mocno kciuki i kibicuję namiętnie :D :D

hello!
Jak tam dzionek? Ja nawet się wyspałam :) mamy załatwione mieszkanko-babcia się wyprowadza wwe wrześniu i możemy wchodzić. Tylko że trzeba będzie zrobić ciepłą wodę i prysznic. Będzie fajnie 2 pokoiki :)
@ dalej nic, ale pobolewa mnie cały czas brzuch no i piersi tak bolą że aż... pewnie mnie zaleje na wyjazd do Rosji... mogę się założyć. pozdrawiam wszystkie optymistycznie 8) buziaczki na weekend

Izabelka! A po co się wybierasz do tego ostatnio tak niepopularnego kraju? Jakaś wycieczka???
Co do fryzurki to właśnie zaraz idę do fryzjera jak mi zrobi coś fajnego z włosami to napiszę a jak nie to nie ;)

Jadę w delegację ;D tak w ogóle to się cieszę jestem po filologii rosyjskiej i angielskiej, więc będę miała okazję się sprawdzić ;D pozdrawiam

Margolis dawaj znac jak fryzura, bo sama chce cos zmienic, ale nie wiem dokladnie co... :)
Izabelka gratuluje mieszkanka!!!

Heej;)
Ja podobnie jak TY N Agga..wpadłam tu, bo myslalam, ze jestem w ciaży..i się zadowmowiłam..a plany narazie są..ale bez starań..:)
a dzis ..przed chwilą tak sie tu zasiedziałam, ze deserak bym przypalila:(:)

reklama
Ja tez czuje sie okropnie wszystkie kosci i stawy mnie bola mimo pieknej pogody za oknem jestem dzis jak zombi . Od jutra zaczynam sie intensywnie starac o malenstwo  a tescik to juz u mnie raczej w czerwcu ale jakose przetrwam . Trzymam kciuki za wszystkie testujace

Do góry