reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

opowieści z porodówki

kamcia ale opowieść :) super, że tak szybko ci poszło. ale zachodzę w głowę jak one mogły cię tam "czyścić" bez znieczulenia, toć to masakra , a jak to sobie zwizualizuję to horror normalnie

reklama
kamcia przelałas to cudownie na nasz "wirtualny papier" :-) szybko poszło, super z Ciebie dzielna Mama:tak:
współczuje tego czyszczenia ręką... ałć

dobrze że czyściła mnie azjatka.. bo azjatki maja małe dłonie:-p
no ale tak samo bolesne było oczyszczanie z krwi tymi suchymi gazami... ałć....
normalnie bez serca ... :sorry2:

Jaipur dzielna z ciebie kobieta, świetne podejście do całej akcji, tak na luzie
Kamcia super szybko, gratuluję

dziewczyny - dzielne babki z Was - i rzeczywiście...ile kobiet tyle porodów:):) a cel tylko jeden:):):):)
- trzymam kciuki za te majóweczki co są jeszcze przed....będzie dobrze na pewno - niepowtarzalnie na bank - ale na pewno dobrze:)

Kamcia - sama w domku jestem więc teraz mogłam sobie spokojnie poczytać ! powiem wow szybciutko Ci poszło i może nie tyle bezboleśnie ale chociaż w dobrym nastawieniu i z mężem u boku super! ale szczerze współczuję tego czyszczenia ręką jakoś nawet tego wyobrazić sobie nie mogę ...

najpiwerw zaczęły mi po kawałku wyciągać nożyczkami takimi do łapania (nie ostrymi)
no i tak po kawałku wyciagały..
ale przyszła ta azjatka zajrzała.. założyła rękawiczkę i aż w szoku byłam:szok: że ona mi tam łapsko wsadziła i grzebała... yhhhhh sama bym nie uwierzyła gdybym nie widziała..
ale powiedzieła ze jak wyczyści to będę miała juz spokój a tak to mogę mieć infekcję(moja właśńie kumpela tu miała że jej w środku się resztki psuły i mówiła że strasznie smierdziało no i musiała mieć takie antybiotyki że nie mogła synka karmić) no więc się ciesze że zrobiła to raz a szybko i dokładnie... chociaż boleśnie:baffled:

reklama
jaipur czytajac Twoj opis to sie az poryczalam ze wzruszenia...
Kamcia ty to jestes kobieta ekspresowka, raz, dwa trzy i juz, wiec faktycznie ja to balabym sie czytac o twoim 3 porodzie ;-)

Do góry