reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

opowieści z porodówki

jaipur wreszcie !!!!!
nie masz pojęcia jak ja czekałam na Twoją tajemniczą opowieść:-D:-D
pocieszył mnie fakt że na zzo jest zajebiście ale może faktycznie kłopoty z parciem są większe, hmmmm !!!

To nie zmienia faktu że jestem z Ciebie dumna, bo bardzo chciałaś ale się nie dało !!!!!
Troszkę się popłakałam przy czytaniu ale u mnie to norma :-)

reklama
Zanka nie wiem,czy u mnie to spowodowalo wyhamowanie, przy cc okazalo sie ,ze caly cyrk kryl sie w "wysokie proste ustawienie glowki" co idac za wikipedia,powoduje,ze podejmuje sie probe porodu sn lub rozwiazuje przez cc,moze dojsc do powiklan zwiazanych z przedluzonym porodem z peknieciem macicy wlacznie.takze nie w zzo kryła się tajemnica..

jaipur ja tam się na tym nie znam...najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło.
a powiedz mi kiedy miałaś się w szpitalu zjawić, na ile dni po terminie ??
Stresowałaś się tym że jest już po terminie, bo mnie zaczyna właśnie łapać stres :-(

nie umawiałam sie jeszcze, miałam na KTG 02 maja coś rozmawiać o tym.Terminem się nie stresowałam, w końcu umawialiśmy się z juniorem na 04 maja:-D

Ania2009 super Ci poszło ,jak się to przeczytało to człowiek nabiera nadzieji że może nie bedzie tak strasznie:szok:

Jaipur jesteś dzielna, ja się zaczynam bać porodu i tego wszystkiego i już zazdroszczę wszystkim rozpakowanym że są po...

jaipur, ale super historia, wlasnie takie ze szczegolami lubie ! :)
Bylas dzielna .. a ze wyszlo jak wyszlo, coz, najwazniejsze ze skonczylo sie wszystko dobrze:)

jaipur mozliwe ze te problemy z parciem byly spowodowane za mocnym znieczuleniem, ja wlasnie tak mialam ze chyba dobrze jeszcze trzymalo jak parlam bo kazali mi przec a wcale nie czulam partyc ...

Jaipur- wow co za historia! byłaś dzielna i było tak jak musiało być ważne że jesteś zadowolona z całego pobytu i że wiesz że zrobiłaś wszystko co mogłaś Brawo! :tak::-)

reklama
Do góry