reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opinie, recenzje - co teraz możemy polecić a co odradzić..

reklama
a ja z przykrością muszę stwierdzić że po pieluszkach dada z biedronki robią się odparzenia na pupie. po odstawieniu całkowitym jak ręką odjął.:(

U nas dady tez sie sprawdzaja,maly ani razu nie mil problemu z pupa:tak:
Polecam tez chusteczki pampers naturally clean po innych maly mial lekko czerwona skore a po tych nic do tego maja ladny zapach;-)

wiecie jak to jest z tym polecaniem produktow? ze niektorym dzieciaczkom przypasuje a niektorym nie. Ja tez np mieszam pieluszki, raz markowe raz nie i moja mala tez nie ma zadnych problemow z pupa, smoka ma takiego malego, zazwyczaj wypluwa i nie chce ssac, ale jak jestem na miescie i zalatwiam sprawy i nie moge jej dac cyca to wkladam smoka i troche sie uspokaja.
balsamy i plyny do kapieli mam wszystkie z nivea i sprawdzaja sie bezblednie. Mam aksamitny balsam do ciala z dozownikiem (500 ml) i plyn z szamponem 2 w 1 tez 500 ml

U nas pieluszki dada tez sie sprawdziły bo miałam na probe jedną paczuszkę, a tak to pampersa uzywamy.. chusteczki to najlepiej nivea...
za to pieluszki dada z tesco (kupilam na próbe 2 szt) jakieś takie grube, sztywne i szerokie... jakoś mi nie pasują, chociaz mała uczulenia nie ma, ale zdecydowanie wolałabym te biedronkowe..

Uspokajacz sprawdził sie z aventu, bo z tt wypluwała... a ten nawet szybko załapuje, tylko że co chwilę trzeba jej przytrzymywać, bo wylatuje..jeszcze nie potrafi dobrze zassac i trzymać..

do kąpieli uzywam Oilattum, a do smarowania oliwki emolium, bo małej schodziła mocno skórka, ale juz jest ok i skóra gładziusienka..

reklama
A ja poki co testuje wszystkie pieluszki i mokre chusteczki ktore sa w promocji:-p i jak narazie zadnych problemow alergicznych nie mamy:)

Do góry