reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opinie, recenzje - co teraz możemy polecić a co odradzić..

reklama
a ja z przykrością muszę stwierdzić że po pieluszkach dada z biedronki robią się odparzenia na pupie. po odstawieniu całkowitym jak ręką odjął.:(

U nas dady tez sie sprawdzaja,maly ani razu nie mil problemu z pupa:tak:
Polecam tez chusteczki pampers naturally clean po innych maly mial lekko czerwona skore a po tych nic do tego maja ladny zapach;-)

wiecie jak to jest z tym polecaniem produktow? ze niektorym dzieciaczkom przypasuje a niektorym nie. Ja tez np mieszam pieluszki, raz markowe raz nie i moja mala tez nie ma zadnych problemow z pupa, smoka ma takiego malego, zazwyczaj wypluwa i nie chce ssac, ale jak jestem na miescie i zalatwiam sprawy i nie moge jej dac cyca to wkladam smoka i troche sie uspokaja.
balsamy i plyny do kapieli mam wszystkie z nivea i sprawdzaja sie bezblednie. Mam aksamitny balsam do ciala z dozownikiem (500 ml) i plyn z szamponem 2 w 1 tez 500 ml

U nas pieluszki dada tez sie sprawdziły bo miałam na probe jedną paczuszkę, a tak to pampersa uzywamy.. chusteczki to najlepiej nivea...
za to pieluszki dada z tesco (kupilam na próbe 2 szt) jakieś takie grube, sztywne i szerokie... jakoś mi nie pasują, chociaz mała uczulenia nie ma, ale zdecydowanie wolałabym te biedronkowe..

Uspokajacz sprawdził sie z aventu, bo z tt wypluwała... a ten nawet szybko załapuje, tylko że co chwilę trzeba jej przytrzymywać, bo wylatuje..jeszcze nie potrafi dobrze zassac i trzymać..

do kąpieli uzywam Oilattum, a do smarowania oliwki emolium, bo małej schodziła mocno skórka, ale juz jest ok i skóra gładziusienka..

reklama
A ja poki co testuje wszystkie pieluszki i mokre chusteczki ktore sa w promocji:-p i jak narazie zadnych problemow alergicznych nie mamy:)

Do góry