reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opinie, recenzje - co teraz możemy polecić a co odradzić..

reklama
my siusiamy w "pampersy" i w sumie wychodza b.tanio jak upoluje sie promocje, jak tylko na jakas trafiam - kupuje wiecej :)u nas 3-ki zaczynaja byc nieco za małe:)

maqnio, a jak często mała robi kupę? bo wiesz.. u mnie w tydzień idą niemal 2 paczki dady..a na noc teraz sleep&play używamy i idą 3 w nocy.. nie wiem czy tak tanio by mnie to kosztowało, gdyby mały musiał tylko na pampersach być

konwalianko hehe to faktycznie, gdybyscie tylko "pampersy" kupowali, to portfel byłby chudziutki:), my uzywamy tez sleep&play i sensitive, ale masz racje, u nas 1 kupka dziennie a w nocy wogóle,wiec poki co portfel nie cierpi:)

Ja u mamy mam biedronkowe, a w domu pampersa, teraz czekam aż skonczy się paczka 3-6kg i następne już 4-9 kupię..bo te juz ledwo ledwo:):) ale i jedne i drugie sa super, nic nie przemaka:) w nocy kupki nie robi, tylko nad ranem,więc nie zmieniam jej pieluchy, bo nawet mało co sika w nocy..

A ja lubie pieluchy huggies. Poluje na promocje i kupuje albo pampersy albo wlasnie huggisy. Wciaz zamierzam wyprobowac dada ale jakos nie moge do tego dojsc;) Jak dada cenowo wychodzi?

dada, 3-6kg kosztują niecałe 27zł za 78sztuk, więc jakiies 35groszy za sztuke... a pampersa 3-6 kg kupuje za niecałe 55 zł 108 sztuk i wychodzi 50gr za sztuke, wiec jednak sie opłacaja te biedronkowe.. wiadomo, im większy rozmiar tym mniej pieluch w paczce, ale i tak róznica duża..

reklama
My również na poczatku pampersy, ale te sensitive odparzyły Filipka. teraz jedziemy na biedronkowych dada, od razu 4-9 bo Fifuś brzuch to ma niezły. Jestem bardzo zadowolona z tych pieluch. tylko mam problem bo Filip robi kupę dość długo i na raty, więc puści pierdkę większą to muszę mu zmienic pieluszkę( najczęsciej zaraz po założeniu. zakłądam kolejną i wciągu godziny ciąg dalszy kupy. i znów wymiana. jak mam czas zeby przy nim stac to po pierszym pierdnięciu wyjmuję pieluszkę i leży na przewijaku jakiś czas bez pieluchy i robi na tetrę. I własnie chodzi o to, że jak puści już małą kupkę to w niej nie uleży, jest placz i muszę mu zmienic na nową. wy tez tak macie?

Do góry