reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunki

reklama
asioczek pisze:
Z ciekawości zadzwoniłam do dwóch pań wymienionych w referencjach ... hmm troche poruszenie i zaskoczenie wywołałam, bo jeden telefon był do mamy panny a drugi do cioci która dzieci nie ma ... jak już podawała numer telefonu w referencjach to mogła chociaż uprzedzić, że ktoś może dzwonić ...

Jutro kolejna kandydatka na rozmowe ma się stawić na 15 mam nadzieję, że będzie normalna i okres poszukiwań mi się skończy.

to już jest głupota. Ale widać blondi z charakteru była Twoją kandydatką. Powodzenia jutro

asioczek pisze:
Z ciekawości zadzwoniłam do dwóch pań wymienionych w referencjach ... hmm troche poruszenie i zaskoczenie wywołałam, bo jeden telefon był do mamy panny a drugi do cioci która dzieci nie ma ... jak już podawała numer telefonu w referencjach to mogła chociaż uprzedzić, że ktoś może dzwonić ...

Jutro kolejna kandydatka na rozmowe ma się stawić na 15 mam nadzieję, że będzie normalna i okres poszukiwań mi się skończy.

ło jeżu - typisch blondinaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gdzie ci ludzie maja rozum. Wieze że każdy chce zarobić ale bez przesady. JAk ona sobie to wyobraża ??? tablondi oczywiście tego nie zrobi tamtego też a co dziecko w gównie ma siedzieć - leżeć?? wkurzyłąm sie sorki za słownictwo. Najgorsze jest to że są ludzie którym zależy na czasie do głowy nie przyjdzie sprawdzić referencje zatrudnia taką lalunie i co obraz z telewizji jak niania bije i rzuca małym dzidziolem . zamordować takich ludzi. wrrrrrrrrrr

uff znaleźliśmy nianię, niania Basia to chyba to czego szukaliśmy. Ma 55 lat ale energie nastolatki, dzisiaj rozstawała się ze swoim poprzednim podopiecznym, ktoego niańczyła przez 2,5 roku. Teraz ma krotkie wakacje a po powrocie zaczyna u nas oswajanie się z Majką. No i mieszka 2 przecznice od nas co tez jest plusem. Jest chetna do opieki nad maluszkiem wieczorami i na sylwestra :) Wiec chyba trafilismy 6 w totka :)

asioczek pisze:
uff znaleźliśmy nianię, niania Basia to chyba to czego szukaliśmy. Ma 55 lat ale energie nastolatki, dzisiaj rozstawała się ze swoim poprzednim podopiecznym, ktoego niańczyła przez 2,5 roku. Teraz ma krotkie wakacje a po powrocie zaczyna u nas oswajanie się z Majką. No i mieszka 2 przecznice od as co tez jest plusem. jest hetna do opieki nad maluszkiem wieczorami i na sylwestra :) Wiec chyba trafilismy 6 w totka :)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D no to super!!!!!

Nawet nie wiecie jak sie ciesze. Dopiero jak ta kandydatka przyszła, poczułam, że nie będe się obawiała zostawić z nią dziecka. Była pierwsza co się pytała czy dziecko nie ma skazy czy juz je z butelki widać było doświadczenie. Referencje nawet na piśmie od poprzednich rodziców przyniosła z numerami telefonów, adresem i mailami. A i album z zdjeciami Kubusia (poprzedniego wychowanka) też przytaszczyła.

reklama
Asioczek super, macie duże szczęście bo takie opiekunki naprawde rzadko sie zdarzają. Majeczka na pewno będzie pod dobrą opieką

Do góry