catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Osinko, to w sumie fajna kwota! Tyle, że pewnie w Kraku będzie drożej... Czasem myślę o opiekunce, ale to za jakiś czas jeszcze, na razie jeszcze wyrabiamy ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
osinka pisze:anian pisze:Osinko, a ile płacisz??? Zastanawiam się jakie ceny są na Śląsku
500zł - niania będzie codziennie po 8 godzin
jak Agata będzie spać to niania deklaruje, że będzie gotować mi zupę, prasować (ekstra!!!!), myć okna itp., mówiłam jej, że mi na tym nie zależy, po prostu ma być z Agatą i już, ale u koleżanki robiła wszytskie powyżej wymienione czynności
pytia pisze:Tak sobie myślę, że 500zł dla domowego budżetu to może być sporo, ale za tyle to ja bym się nie podjęła ośmiogodzinnej opieki nad dzieckiem! Więc Osinka, myślę, że to świetny interes