reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
My chyba bedziemy ostro namawiac tescia zeby na pare godzin zostawal i opiekowal sie Majka.Przynajmniej wiem ze krzywdy jej nie zrobi.Juz nawet tesciowa wydaje mi sie dobrym rozwiazaniem : :
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
z tym teściem to nigdy nic nie wiadomo
moi teście tak szaleją za Agatą, że aż przesadzają - teść chciał sadzać ją sobie na kolanach (a ona nie siedzi jeszcze i nie lubi takiej pozycji, wygina się)
najpierw mnie opierniczali, że za wcześnie Agacie dawałam słoiczki, a po chwili dawali jej do buzi do polizania i pogryzienia herbatnika :
a i teść pocałował Agatę w usteczka ze dwa razy, choć pali, za co była wielka awantura, tu mi teściowa przyznała rację i skończyły się "czułości", było całowanie w rączkę, nóżkę
musiałam miec oczy wokół głowy 8)
moi teście tak szaleją za Agatą, że aż przesadzają - teść chciał sadzać ją sobie na kolanach (a ona nie siedzi jeszcze i nie lubi takiej pozycji, wygina się)
najpierw mnie opierniczali, że za wcześnie Agacie dawałam słoiczki, a po chwili dawali jej do buzi do polizania i pogryzienia herbatnika :
a i teść pocałował Agatę w usteczka ze dwa razy, choć pali, za co była wielka awantura, tu mi teściowa przyznała rację i skończyły się "czułości", było całowanie w rączkę, nóżkę
musiałam miec oczy wokół głowy 8)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
zapomniałam dodac, że jutro przychodzi Pani Basia na "zaznajamianie się" z Agatką
jak myslicie - 5 dni wystarczy Agatce?? niania będzie z nami w czwartek, piątek, potem od poniedziałku do środy już 8 godzin, w czwartek zostawiam już Agatkę pod jej opieką i idę do pracy
jak myslicie - 5 dni wystarczy Agatce?? niania będzie z nami w czwartek, piątek, potem od poniedziałku do środy już 8 godzin, w czwartek zostawiam już Agatkę pod jej opieką i idę do pracy
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Myślę, że powinno wystarczyć, tylko dobrze byloby, żeby Pani Basia podczas pobytu jak najwięcej czasu spędzala z Agatą, tj, może żebyć Ty tylko "ukradkiem" asystowała
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
catherinka pisze:Myślę, że powinno wystarczyć, tylko dobrze byloby, żeby Pani Basia podczas pobytu jak najwięcej czasu spędzala z Agatą, tj, może żebyć Ty tylko "ukradkiem" asystowała
dzisiaj niania tuliła Agatkę, usypiała ją, jeździła wózkiem, bawiła się, jutro myknę do sklepu na chwilkę
od poniedziałku niania będzie u mnie już od 7 rano
koga
Mama Maksa i Julka
Maks zaznajamiał się z nianią 4 godziny a następnego dnia został już z nią sam tyle że przyszła moja mama na parę godzin - jak zawsze wszystko załatwiamy na ostatnią chwilę
Osinka - będzie dobrze! a jak będziesz miała okazję to przypatrz się niani z daleka , jak będzie myślała, że Cię nie ma
Osinka - będzie dobrze! a jak będziesz miała okazję to przypatrz się niani z daleka , jak będzie myślała, że Cię nie ma
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
anian pisze:Osinko, a ile płacisz??? Zastanawiam się jakie ceny są na Śląsku
500zł - niania będzie codziennie po 8 godzin
jak Agata będzie spać to niania deklaruje, że będzie gotować mi zupę, prasować (ekstra!!!!), myć okna itp., mówiłam jej, że mi na tym nie zależy, po prostu ma być z Agatą i już, ale u koleżanki robiła wszytskie powyżej wymienione czynności
reklama
Podziel się: