ja już niedługo będę musiała zostawić Igę z....tatusiem ;D a ona to chyba wyczuła bo o oile wcześniej tata był ulubionym kompanem do zabawy, to teraz dwa dni za koleją dziki wrzask-zero akceptacji mam nadzieję że jej przejdzie bo szkoda mi jednego i drugiego..
reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
mój Mateusz do 4 wrzesnia tez z tatusiem a potem z babciami, bawią sie znakomicie moje dwa chłopakikasianka pisze:ja już niedługo będę musiała zostawić Igę z....tatusiem ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja Agata w pełni zaakceptowała nianię, dzisiaj spała 4 godziny w jej objęciach, potem niania karmiła moją córeczkę - musiałam się schować do kuchni, jak mnie widziała, odpychała butelkę
jestem trochę spokojniejsza...
jutro zostawię je same na dłużej, pojadę do pracy pogadać o tej przerwie na karmienie
jestem trochę spokojniejsza...
jutro zostawię je same na dłużej, pojadę do pracy pogadać o tej przerwie na karmienie
M
mamaoli
Gość
mokkate to chyba najlepsze wyjście
mamaoli pisze:mokkate to chyba najlepsze wyjście
Mam mieszane uczucia ... nasze spojrzenie na sprawy wychowania dzieci
w wielu dziedzinach bardzo się różnią...
Ale w końcu są sprawy ważniejsze....
A dla niej to na pewno najlepsze wyjście...
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Mokkate, też uważam, że to dobra decyzja w tej sytuacji. I może akurat teściowa uda się przekonać do Twoich poglądów...?
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
wkurzyłam się wczoraj na nianię
niania wyszła na spacer z Agatą, ja po jakiejś pół godzinie wyszłam na balkon wieszać pranie, patrzę, a niania stoi pod blokiem i gada z jakąś kobietą, a gdzieś 4/5-letnie dziecko dotyka Agaty i bawi się jej zabawkami
dostałam szału :
zjechałam na dół i powiedziałam niani, że nie życzę sobie by moje dziecko dotykały obce osoby wrrrrr
dzisiaj jej to jeszcze raz przypomniałam, mam nadzieję, że będzie tego przestrzegać
niania wyszła na spacer z Agatą, ja po jakiejś pół godzinie wyszłam na balkon wieszać pranie, patrzę, a niania stoi pod blokiem i gada z jakąś kobietą, a gdzieś 4/5-letnie dziecko dotyka Agaty i bawi się jej zabawkami
dostałam szału :
zjechałam na dół i powiedziałam niani, że nie życzę sobie by moje dziecko dotykały obce osoby wrrrrr
dzisiaj jej to jeszcze raz przypomniałam, mam nadzieję, że będzie tego przestrzegać
reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
Osinko,a moze zastanow sie albo napisz sobie wszystko to czego nie chcialabys zeby opiekunka robile albo nie robila i w otkrytej rozmowie jej to powiedz.Mysle ze tak bedzie latwiej,bo ty bedziesz spokojniejsza ze przekazalas swoje wymagania,a ona tez bylaby spokojniejsza bo znalaby granice pzry ktorych musi sie trzymac.No i jakos nie czulaby sie co chwile krytykowana,a ze jest osoba starsza,to nie byloby dla niej zbyt przyjemne i mogloby reflektowac na wasze relacje i na jej z Agatka.No wiesz- poszukac sposob zeby wszyscy byli zadowoleniosinka pisze:wkurzyłam się wczoraj na nianię
dostałam szału :
Podziel się: