reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opiekunki

Magda, świnko, po coś zamieszczała ten link?? ryczałam 2 dni!!!!
mam nadzieję, że moja opiekunka to ocean cierpliwości...

a z tym dyktafonem dobry pomysł :)
ja się zastanawiałam nad mini kamerą, ale sama nie wiem... ::)

boje się jak diabli o moją Agatę

reklama
osinka pisze:
Magda, świnko, po coś zamieszczała ten link?? ryczałam 2 dni!!!!
mam nadzieję, że moja opiekunka to ocean cierpliwości...

a z tym dyktafonem dobry pomysł :)
ja się zastanawiałam nad mini kamerą, ale sama nie wiem...  ::)

boje się jak diabli o moją Agatę
Ja tez juz od dluzszego czasu sie zastanawiam nad kamera...ale ike to bedzie kosztowalo????Przeciez trzeba bedzie w wszystkich pokojach zainstalowac...

Magdalenko,ty lepiej edytuj swoj post i usun ten link,dopoki nastepna z nas go nie obejrzala..tak z ciekawosci!!!

dziewczyny, nie panikujcie. Na pewno Wasze instynkty macierzyńskie nie pozwolą zostawić dzieci z niewłaściwymi osobami. A takie zadręczanie się to błędne koło.

dobra dobra jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki usuwam link!! aby nikogo nie podkusilo >:D

ale wydaje mi sie ze trzeba byc swiadomym ze nie kazdy jest wporzadku i lepiej miec ograniczone zaufanie do nieznanych osob, ale jesi zostawiamy dziecko z poznana juz osoba i dziecko ja toleruje nie jest nerwowe przy niej itp. to super!!

juz nie dam wam linku do tego typu filmow obiecuje ::)

U nas w poniedziałek przychodzi pani Małgosia- pielęgniarka emerytowana, która wykładała w studium pielęgniarskim - poleciła nam ją nasza znajoma :) :) :) :) zobaczymy przez telefon wydaje się do rzeczy kobitka ale zobaczymy. Antek oceni i my przy okazji też. ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry