reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunki

Magda, świnko, po coś zamieszczała ten link?? ryczałam 2 dni!!!!
mam nadzieję, że moja opiekunka to ocean cierpliwości...

a z tym dyktafonem dobry pomysł :)
ja się zastanawiałam nad mini kamerą, ale sama nie wiem... ::)

boje się jak diabli o moją Agatę

reklama
osinka pisze:
Magda, świnko, po coś zamieszczała ten link?? ryczałam 2 dni!!!!
mam nadzieję, że moja opiekunka to ocean cierpliwości...

a z tym dyktafonem dobry pomysł :)
ja się zastanawiałam nad mini kamerą, ale sama nie wiem...  ::)

boje się jak diabli o moją Agatę
Ja tez juz od dluzszego czasu sie zastanawiam nad kamera...ale ike to bedzie kosztowalo????Przeciez trzeba bedzie w wszystkich pokojach zainstalowac...

Magdalenko,ty lepiej edytuj swoj post i usun ten link,dopoki nastepna z nas go nie obejrzala..tak z ciekawosci!!!

dziewczyny, nie panikujcie. Na pewno Wasze instynkty macierzyńskie nie pozwolą zostawić dzieci z niewłaściwymi osobami. A takie zadręczanie się to błędne koło.

dobra dobra jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki usuwam link!! aby nikogo nie podkusilo >:D

ale wydaje mi sie ze trzeba byc swiadomym ze nie kazdy jest wporzadku i lepiej miec ograniczone zaufanie do nieznanych osob, ale jesi zostawiamy dziecko z poznana juz osoba i dziecko ja toleruje nie jest nerwowe przy niej itp. to super!!

juz nie dam wam linku do tego typu filmow obiecuje ::)

U nas w poniedziałek przychodzi pani Małgosia- pielęgniarka emerytowana, która wykładała w studium pielęgniarskim - poleciła nam ją nasza znajoma :) :) :) :) zobaczymy przez telefon wydaje się do rzeczy kobitka ale zobaczymy. Antek oceni i my przy okazji też. ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry