reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Oj Fredzia przykro mi ale trzymam kciuki obys cos znalazla... Wszyscy dbaja niby o przyrost dzieci na swiecie a kuzwa o ich edukacje to juz nie....:crazy:

reklama
Fredka - bez sensu :( odwołuj się, dowiaduj co możesz zrobić - może w przedszkolu coś ci podpowiedzą? nie wiem jak u was ale u nas są przedszkola gdzie jest niewiele chętnych a sa taki gdzie dużo za dużo - może i u was sie cos znajdzie?

Fredka, na razie musisz cierpliwie poczekać do piątku - do 24 kwietnia rodzice muszą potwierdzić chęć przyjęcia dziecka tam, gdzie się dostało. Częściowo na pewno odpadną, tak twierdzi "nasza" kierowniczka. Już teraz napisz odwołanie i złóż tam, gdzie mieliście przedszkole pierwszego wyboru. Poza tym 8.05. na stronie Biuro Edukacji m. st. Warszawy będziesz miała wykaz wolnych miejsc w przedszkolach - może się okazać, że gdzieś blisko coś się znajdzie. I NIE MARTW SIĘ, CIOTKA! Coś na pewno się uda!!!
A może coś bardziej w Śródmieściu? Tam jest mniej dzieci.

...
PS. No to ja po cichutku, żeby nie denerwować Fredki.... MATEUSZ JUŻ JEST PRZEDSZKOLAKIEM :-):-):-):-) Dostaliśmy się! O 13.04. wlazłam na stronkę i się dowiedziałam, że "dziecko zostało zakwalifikowane" :-):-):-) A potem jeszcze poszłam obejrzeć listy na drzwiach przedszkola.... Jest, jest, jest :-):-):-) 17. z 44 dzieci. Tralalalala :-):-):-)

Heatherku nie zdenerwujesz. Ja cichutku wierzę, że się dostanie. To wielka tajemnica. Więcej nie napiszę.

Mateuszku gratulacje!!

Mateuszku witaj w klubie przedszkolaków, mam nadzieje, że Oti tez niebawem do niego dołaczy;-)

Fredka trzymam kciuki aby jednak udało się, nie tylko dostanie, ale żeby Ola tez potem dobrze zaaklimatyzowała się bo łatwo nie mieliście wcześniej

reklama
Sylwuś, no fakt cena powala, ale u nas sa takie ceny za prywatne przedszkola, a Oliwka musiała isc troszke wcześniej. Z kolei teraz jest nam szkoda jej zabierać z tego przedszkola bo widzimy jaka to "inestycja" !!! Kurcze sama w starych spodniach bede chodziła jak bedzie trzeba a Oliwka chyba jednak do szkoły tez pójdzie prywatnej.

Do góry