reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Gratulacje dla Izy i Klaudi !!!!!

Ja zaczynam się powoli zastanawiać, czy sobie w tym roku nie odpuścić przedszkola. Będę w domu pewnie gdzieś do marca, więc nią się zajmę. Cały czas trochę się boję Oli reakcji na nowe wrażenia spowodowane narodzinami maluszka i pójściem do przedszkola. To są takie moje wolne przemyślenia. Czas pokarze...

gratulacje - macie fajnie :) my jeszcze nie wiemy,,,

Fredka - ale nie rezygnuj z góry , zrezygnować możesz zawsze jak coś będzie nie tak, a nuż Oli się spodoba i się zaaklimatyzuje - Tobie będzie wtedy znacznie łatwiej coś w domu i przy maluchu zrobić niż z dwójką naraz a i zawsze możesz ją dawać na krócej, szybciej zabierać jak bedziesz chciała więcej czasu z nią spędzać!

reklama
Sandra też już przedszkolaczek .......co prawda nie dostała się do tego gdzie mamy 30 metrów od domu i nie wiem dlaczego :baffled: ale dostała się do przedszkola przy mojej pracy co też mi odpowiada bo to w sumie i tak ja będę ją odbierać
A w sumie to masakra z tymi przedszkolami, w naszej dzielnicy nie dostało się do żadnego przedszkola 66 trzylatków :szok:
Jak tłumaczyły dyrektorki preferencje były dla 5-6 latków i tak u nas w grupie 5 -6 a nawet 4 latków jest ponad 25 osób a w trzylatkach tylko 16:szok:

Do góry