reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

KasiuDe a czemu taka decyzja? szkoda bo z tego co pisałaś Miki dobrze zaklimatyzował się

reklama
Syla chyba tez tak zrobie...Ale jeszcze nie nacieszylam sie tymi 4 godzinami spokoju :-D Na prawko faktycznie juz cholera ze mna czas!!! a za kursem to jeszcze w sumie sie nie rozgladalam...Od przyszlego miesiaca sie tym zajmiemy...

Pati-koniecznie:-D:-p

a u nas dzis na full time:-) i było tak:
skonczylismy zajecia o 12-Adam ma nocke, wiec zrobił nam pyszny obiad- najedismy sie i mała poszła spac miałam czas dla siebie:D
w szkole - powiedziałabym super!:D choc w pierwszej chwili miałam łzy w oczach, a w głowie - "co ja tu robie?:O " :) W mojej klasie jest istna mieszanka narodowosciowa:D..ale z jezykiem ang. całe szczescie jestesmy na tym samym poziomie;) choc na poczatku myslałam - jak oni nawijaja ?:O;)
Na przerwie zeszłam na doł)- ale nie chciałam sie jej pokazywac- wyszła do mnie przedszkolanka i mówi, ze juz jest ok- ale na poczatku Klaudia strasznie płakała..dziwne, bo wczesniej ja u nich juz zostawiałam w zeszłym tyg(takie oswajanie miały dzieciaczi po 1-2h same w złobku) i zawsze była bardzo zadowolona. Co sie okazało, jak dały jej sniadako- wszytko było juz ok:) -mała najwidoczniej (co mi poxniej powiedziała)- zdenerwowała sie, bo prosiła o picie i tosta, a Panie nie wiedziały o co jej chodzi;/:D:-D..no niech podszkola polski:D...i powiedziałam im, ze Klaudia nie chciała sniadania w domu, była przejeta ..wiec pewnie w przedszkolu zgłodniała:)..Poxniej to nawet wracac do domu nie chciała:D tak sie rozreciła:) :-)a na pyt- czy idzie jutro? odp.- "taaak- i bede sie bawic":-)...no i tłumaczylismy jej, ze jak chce jesc badz pic, musi mówic po angiesku:rofl2:
Panie chwaliły Klaudie,(wołąła siusiu, slicznie bawiła sie z innymi dziecmi, malowała- tu - co i my zauwazylismy jest bardzo drobiazgowa, taka szczegołowa;-) a do domu dały sliczniusie prace(które zbieramy:tak:

oby tak dalej!!!jestesmy wszyscy zadowoleni:-)

reklama
Do góry