reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Wczoraj Staś był na miedzyprzedszkolnym konkursie recytatorskim, a dziś Wojtek.
Nie poszłam z nimi, bo nie chciałam ich peszyć. Staś mówił ładnie, ale podobno niesmiało (jak nie Staś ;-) ). Wojtek pieknie recytował, głośno i wyraźnie nic sie nie stremował.
No i Staś przeszedł do fianłu (wyniki 24.04), a Wojtek nie :-)

Ale najważniejsze dla mnie jest to, że chcieli występować, podobało im sie i że sa zadowoleni.

Ostatnia edycja:
Super chłopcy! Tak jak piszesz Mamoot, fajnie, że chcieli, podobało sie im i mieli z tego zabawę:tak:Będziemy trzymac kciuki za Stasia!

Brawo!!!!!

My mamy dzisiaj ogłoszenie listy dzieci przyjętych do przedszkola. Biorąc pod uwagę sytuację panującą u nas w gminie szanse, że Ala dostanie się do przedszkola są zerowe. Mam nikłą nadzieje, a bardzo by Nam to pomogło w ułożeniu życia. Mogłabym wrócić do pracy. państwowe zawsze tańsze, na prywatne w tej chwili nie jest nas stać. A po drugie biorąc pod uwagę to jak ona choruje lepiej byłoby w państwowym. Ale co tu gdybać. I tak nie ma o czym myśleć.

Dzięki Dziewczyny ;-)

Fredka, no i jak wyniki?

Dziś były u nas wyniki przyjęcia do szkół. I Wojtek się dostał!!! :-) :-) Do tej lepszej szkoły, o której Wam pisałam. I razem z nim idzie jeszcze 4 kolegów z przedszkolnej grupy.

Gratki dla przyjętych:)

Fredka a nie mogłaś próbowac do jakiegoś integracyjnego? Nie macie pod reką? bo moi obaj mieli zaświadczenei lekarskie o AZS i diecie eliminacyjnej i to u nas jest punkt zeby dostać się do integracyjnego, jakby wam lekarz odpowiednie zaświadczenie wysmarował o astmie i coś tam jeszcze ubarwił to może Ala by się dostała - zawsze lepiej bo mniej dzieci i pielęgniarka na miejscu, jeszcze tylko pytanie zasadnicze- czy mielibyście takie w zasięgu bezproblemowego dojazdu:)
u mnie ogłoszenie czy się Bartek dostanie dopiero w maju...gdzieś się na pewno dostanie ale wolałabym to gdzie Karol a tam ciężko - no ale mam nadzieje że zaświadczenie zrobi swoje

reklama
Mamoot, to super! Fajnie, że jeszcze kupmle idą. No ale nie wiadomo, czy będą w tej samej klasie?
Baśka, trzymam kciuki, żeby Bartolo się dostał

Do góry