reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Zapłaciłam dziś niecałe 600 zł za wrzesień. Chłopców nie było 7 dni, więc przypełnej frekwencji będzie więcej. A do tego za zajęcia dodatkowe płacę połowę ceny, bo mam dwoje dzieci w przedszkolu.

reklama
no a co powiecie o Elblągu gdzie nasze średnie zarobki to 1500-2000 zł a godzina przedszkola kosztuje 4 zł???? także chyba nie wszystko w Warszawie droższe...u nas jest masakra, na szczęście Karol jest w przedszkolu 6 h więc ja płacę tylko za jedną dodatkową godzinę dziennie ale jak bym miała tak za więcej godzin i za dwoje to by mi się chyba nie opłacało pracować...

Ola była wczoraj na wycieczce w muzeum etnograficznym. Może nic szczególnego ale dzieciaki jechały komunikacją miejską. Biorąc pod uwagę korki i bezlitosnych pasażerów autobusów, bardzo się bałam o te dzieciaczki. Jakoś poszło. Ola zadowolona, przejazd bez zgub.

reklama
Do góry