reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Ell dzieki ze przypomialas o dniu babci ;))))

Fredka mam nadzieje ze juz bedzie tylko do przodu ...
Moja Ptysia dzis zostala w domu..zaczal sie kaszel,zapchany nos i do tego mam bol glowy...przed chwila mi powiedziala ze dziala jej na nerwy ten bol glowy :-Djutro ide z nia do lekarza... bo w sumie nie tak dawno bo w grudniu tez byl kaszel,katar...i chyba jakies niedoleczone...oslabiony organizm i mamy klopsa...

reklama
Tak Fredzia bylam :) mloda dopada jakis wirus...dostala ale tylko krople do nosa...jesli nie ma goraczki moze chodzic do przedszkola...ale ja ja zostawilam w domu...dzis meczyl ja z rana kaszel...podaje jej syrop jeszcze i rutinecea oraz vibovit...ide jeszcze zaraz zrobic syrop z czosnku i cebuli...

Zdrówka dla Noemi.

Wojtek też od dwóch dni w domu (pierwszy raz od połowy października). Niby zdrowy, ale w poniedziałek wieczorem miał gorączkę. Cały wczorajszy dzień nic mu nie było, ale dziś nad ranem znów 38oC. Więc go zostawiłam w domu. Zaczyna narzekac na ból gardła i ma powiększone migdałki i węzły chłonne. Pewnie jakies zapalenie gardła. Jutro idziemy do lekarza.

U nas w przedszkolu Dzień Babci i Dziadka w najbliższy poniedziałek. Będą piosenki i wierszyki.

ZDROWKA MALUCHY!

ja wczoraj pobralam forme do przedszkola dla Gracjana na r.2013...ponoc juz jest 15 os. na liscie rezerwowej:OOOOOOO...ale w zw. z tym, ze juz jedno dziecko chodzi do tego przedszkola mamy pierszenstwo:p

Mloda juz lepiej..ale katar i kasze ma...widze jednak ze dryg do brojenia,gadania ma jak zawsze ;))))

A ja dzis nie wiem czemu ubzduralam sobie ze jest dzien babci i dzwonilam do mojej :-D okazalo sie ze nie tylko ja...bo mojej babci kolezanki wnuczka tez swojej dzis skladala :-D

Pati zdrowka dla Noemi

a u mnie podobnie jak u Freedki - Daniel idzie jutro do przedszkola po 1,5 m-c przerwie ( był tylko 2 dni na Mikiłaja) HURRRAAAAA!!!!!!!!!! wreszczie jest zdrowy a na wyjeździe nic nie załapał

reklama
Fusik wiem jak się cieszysz...
Pati a kiedy jest według Ciebie dzień babci jak nie wczoraj 20. A 21 dzień dziadka..
Chyba, że mój kalendarz kłamie :) I jak się czuje Noemi?

Do góry