reklama
Pati
a ja na dnich zmieniam mieszkanko...i do przedszkoa juz nie bede miala 5 min ale 20 pieszo...(juz debatuje jak przekabacic na stale samochod dla siebie i dzieci..toz ja z dwojka nie dam rady 20 min pieszo codziennie...nie chce zmieniac przedszkola, a autobusy zadne nie jada..bo to teoretycznie b. blisko..)zmiana na lepsze - blizej centrum...wieksze, nowsze i ...beda fotki;-)
a ja na dnich zmieniam mieszkanko...i do przedszkoa juz nie bede miala 5 min ale 20 pieszo...(juz debatuje jak przekabacic na stale samochod dla siebie i dzieci..toz ja z dwojka nie dam rady 20 min pieszo codziennie...nie chce zmieniac przedszkola, a autobusy zadne nie jada..bo to teoretycznie b. blisko..)zmiana na lepsze - blizej centrum...wieksze, nowsze i ...beda fotki;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Pfiii ja tam nie bede pani fundowac tylko ja odpowiednio skaksuje ,zeby to ona mi fundnela
Dorcia koniecznie fotki!!!!
Dorcia koniecznie fotki!!!!
beda Pati!
a do soboty to osiwieje(A mowi mi zaczynaj sie pakowac bo w sobote przeprowadzka...w niedziele zdajemy klucze..ale bede z sentymentow wyyyc cos czuje......i w poniedzialek lecimy do PL...oj dzieje sie u nas ostatnio...a tak chcialam spooju!
a do soboty to osiwieje(A mowi mi zaczynaj sie pakowac bo w sobote przeprowadzka...w niedziele zdajemy klucze..ale bede z sentymentow wyyyc cos czuje......i w poniedzialek lecimy do PL...oj dzieje sie u nas ostatnio...a tak chcialam spooju!
patrycja24berlin
Sentymenty na bok kochana!!! pomysl jak bedzie milo w nowym gniazdku :-) Znowu mozesz troche pourzadzac...poprzestawiac...:-)
wiem wiem..ze mnie to taka miekka d...Kazdy mi zazdrosci...a ja krece nosem..i chodze wielce nieszczesliwa..a zmiana szykuje sie zdecydowanie na lepsze!
no coz...wlasnie taka moja glupia natura, ze bardzo mocno sie przywiazuje do miejsc..do ludzi...i do wszystkiego bardzo emocjonalnie podchodze..a to zle!
no coz...wlasnie taka moja glupia natura, ze bardzo mocno sie przywiazuje do miejsc..do ludzi...i do wszystkiego bardzo emocjonalnie podchodze..a to zle!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A mi chyba przeniosa przedszkole dalej od pracy bo jest w prywatnej kamienicy i urząd miasta jakies tam śmoje boje toczy z właścicelka szlag mnie trafia mam nadzieje i Wy tez trzymajcie kciuki ze zostanie tu gdzie jest bo inaczej to chyba o 5 będę wstawać.
reklama
patrycja24berlin
SYLA-Trzymam -nie puszczam!!!:-)
Podziel się: