reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Pati:-D

a ja na dnich zmieniam mieszkanko...i do przedszkoa juz nie bede miala 5 min ale 20 pieszo:eek:...(juz debatuje jak przekabacic na stale samochod dla siebie i dzieci..toz ja z dwojka nie dam rady 20 min pieszo codziennie...nie chce zmieniac przedszkola, a autobusy zadne nie jada..bo to teoretycznie b. blisko..):eek:zmiana na lepsze - blizej centrum...wieksze, nowsze i ...beda fotki;-)

beda Pati!:tak::tak::tak::tak:
a do soboty to osiwieje(A mowi mi zaczynaj sie pakowac bo w sobote przeprowadzka...w niedziele zdajemy klucze..ale bede z sentymentow wyyyc cos czuje...:sorry:...i w poniedzialek lecimy do PL...oj dzieje sie u nas ostatnio...a tak chcialam spooju!:-D

wiem wiem..ze mnie to taka miekka d...Kazdy mi zazdrosci...a ja krece nosem..i chodze wielce nieszczesliwa:-D:-D..a zmiana szykuje sie zdecydowanie na lepsze!
no coz...wlasnie taka moja glupia natura, ze bardzo mocno sie przywiazuje do miejsc..do ludzi...i do wszystkiego bardzo emocjonalnie podchodze..a to zle!:wściekła/y:

A mi chyba przeniosa przedszkole dalej od pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo jest w prywatnej kamienicy i urząd miasta jakies tam śmoje boje toczy z właścicelka szlag mnie trafia:wściekła/y: mam nadzieje i Wy tez trzymajcie kciuki ze zostanie tu gdzie jest bo inaczej to chyba o 5 będę wstawać.

reklama
Do góry