reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
tak koleżanki. Jest starszy od Ali o 2 tygodnie. Od poniedziałku będę miała go już na cały dzień. Właśnie przeszukuje allegro pod kontem wózka bliźniaczego. Bardzo podobają mi się 3 kółki. Są masywne, a ja takie lubię. Zresztą mam plan coby chodzić na spacery do parku i do lasu, a tam niestety potrzebny porządny wózek. Nie wyobrażam sobie bliźniaka na małych kółeczkach. Oli spacerówka zawsze kopała się w piachu.

oj Fredka - wyzwanie, trzymaj się powodzenia!!! myślę że jak trzeba się zmobilizować to człowiek da radę, i na pewno sobie poradzisz:)

dzięki. Narazie jest spokój. Właśnie czekam na wózek i będzie wogóle super. Dzieciaczki super się dogadują. Najlepszą nianią jest Ola. maluszki poprostu piszczą na jej widok. Potrafi je tak rozbawić, że dławią się, ze śmiechu. Najfajniejsze jest to, że ona sama tak się angażuje. Bardzo ale to bardzo mi pomaga.

Wow Olka :-)
Fredka Ty jeszcze lepiej na tym wyjdziesz jakbys z dwojka miala byc :-D bedzie moze teraz czas na spokojne przeczytanie ksiazki lub gazety ;-)

reklama
Fredka gratuluję:tak:
A ja mam przeboje z Mateuszem bo jak to pani powiedziała Matek jest ardzo kochliwy. Ostatnio zakochał się w 9 letniej Karolinie- córka jego wychowawczyni która była u nich w przedszkolu jeden dzień. No i oczywiście Matek wrócił zakochany do domu, wyciągnął torbę, spakowal piżamę, kapcie i mówi, że jedzie spać do Karoliny. Masakrę miałam w domu:szok:Jakoś poszedł spać bez wyprowadzania się z domu ale na drugi dzien wstał już o 6 i płakał dlaczego go nie zawiozłam do jego dziewczyny. Poszedł do przedszkola a do pani powiedział: Dzwoń do Karoliny:szok:Ta zadzwoniła no i Matek pogadał sobie z laską nie. :szok::szok::szok:Rozpieszczają mi dziecko na maksa tam:no:

Do góry